calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO OVIM RIJEČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica natjerala da je ostavi!? Milica odlučila da jednom za sva vremena ušutka Terzu! Ovo je baš nisko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima ljuta zbog provokacija: Šta vi znate, ja kuham iz ljubavi… SLIJEDI ŠOK ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?! Spomenula i svoj odnos s Matejom DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa dobio nastavak: Dio kadrova snimljen je u Zagrebu TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO ZA NOGE: Skandalozan snimak kruži internetom! SINOĆ IZGUBILA BEBU? Prevara za Ginisa: Zaposlila se u 16 kompanija, a nikada se nije pojavila na radnom mjestu Formiran predmet u Tužilaštvu HNK: Kamenolom u Jablanici Šta se dešava s vašim organizmom ako pretjerano konzumirate so TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema? Oglasila se Nina Badrić: BiH je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon” Megan Markl izgledala zapanjujuće dobro na crvenom tepihu: Da li je ovo bilo prikladno? VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

Objavio: RHT
07/10/2024 1:45 PM

VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU

Anđela Đuričić razvezla jezik o aferi Mione Jovanović i Nenada Marinkovića Gastoza!

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić nedavno je dala intervju u Šiša baru, gdje je govorila o svojim osjećanjima prema Nenadu Marinkoviću Gastozu i mogućim simpatijama Mione Jovanović prema njemu.

VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU

Miljana Kulić se takođe pridružila razgovoru, iznoseći svoje mišljenje o ovoj intrigantnoj situaciji.

Anđela je priznala da se previše opustila u odnosu sa Gastozom i da bi trebalo da drži malo distancu zbog straha od svojih osjećanja. Ipak, istakla je da problem nije u Gastozu već u njoj samoj.

Miljana je u tom trenutku stala u odbranu Gastoza, ističući da do sada nije flertovao ni sa jednom djevojkom. Niti je dao bilo kakve znake da mu neko može prići.

Anđela je dalje iznijela svoje razmišljanje o Mioni i njenim navodnim simpatijama prema Gastozu. Ona je istakla da smatra da Miona ima određene vibracije prema Gastozu, posebno se osvrćući na njihov susret pored fontane.

 Rekla sam da sam se previše opustila i da treba malo da ga držim na distanci jer se bojim sebe. Nije do njega problem uopšte, nego samo do mene – rekla je Anđela.

– A zbog čega Anđela? On nije uopšte do sad ni sa jednom djevojkom flertovao. Niti je davao do znanja ikome da može da mu priđe. Ti ne znaš ni “a”, ni “b” da kažeš -rekla je Miljana.

Ona je tu toliko bila opuštena…”

 Znam ja to sve, ali je meni toliko lud. Ja sam rekla da smatram da Miona ima neke vibracije prema Gastozu. Jer, kad je bio onaj klip na fontaniti znaš da se ništa ne dešava bez razloga. Ona je tu toliko bila opuštena i zbog čega nije mogla da mu gleda u oči – rekla je Anđela.

 Ja jedino kad sam zaljubljena u nekoga ne mogu da ga pogledam u oči -rekla je Miljana.

– I od tad su Miona i Ša totalno prekinuli kontakt sa Gastozom. Ja zato znam da Ša sigurno ludi, samo pokušava da zamaskira situaciju –rekla je Anđela.

– Vjeruj mi to sam i ja isto pomislila, potpuno se slažem sa tobom -dodala je Miljana.

Pročitajte i: Skandalozne riječi Janjuša o Aneli: HTJELI SMO SAMO DA JE …

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS