calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Volim da POKAŽEM SILU!” Influenser EKSKLUZIVNO za HYPE TV! Šokirao detaljima KONFLIKATA koje ima! Otkrio svoju MRAČNU STRANU?! (VIDEO) Potresna scena u Jablanici: Dječak obilazi ruševine, traži prijatelja “SVE SAM SNIMIO, TUŽIĆU IH, PRIREDILI SU MI STRES I PONIŽENJE” MC Stojan doživio neviđenu uvredu! Drama na aerodromu! Evo šta se dogodilo! (FOTO) Humanitarna misija! Saša Mirković najavio pomoć unesrećenima u kataklizmičnim poplavama Otkazuju se koncerti i nastupi u BiH zbog teške situacije! Vanredno stanje Taki ponizio Stanislava i PORUČIO MU OVO: Sigurno će dobiti jak odgovor! Google snima sve što vi govorite: Evo kako možete isključiti tu opciju SKANDALOZNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Zbog OVOGA neće moći da RODI BEBU Nenadu, drugarica razvezla jezik šta je uradila njemu iza leđa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Jano, samo mudruješ, a mene zaboliše leđa! “Nema smisla, ali je vrisnem…” Fudbalski savez BiH odgodio četiri utakmice Wwin lige BiH zbog katastrofalnih poplava Ibrahimović se za rođendan počastio skupocjenim poklonom, na cifru nije gledao: “Nije loše, prijatelju” “PJESMA LUDILO MOJE JE PRVO MENI PONUĐENA” Emir Lapsus nikad iskreniji, priznao šok detalje: “Moja najveća ljubav je bila moj fan” Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić u Donjoj Jablanici: Tu smo da ljudski pomognemo “DONATOR SJEMENE TEČNOSTI” Milica OBJAVILA PRIVATNE PREPISKE s Terzom, pa pokazala PRVE SLIKE S ULTRAZVUKA (FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO Pogledajte pokušaj spašavanja života u Jablanici! Alarmantni vapaj iz vode! ANELI TRAŽI DA HITNO NAPUSTI RIJALITI! Ne prestaje da kuka, ponavlja samo jedno!

PUKLA BRUKA! Anđelova majka PRIJETILA Aniti prije RASKIDA, otkrivena MRAČNA ISTINA o Rankoviću!

Objavio: RHT
04/10/2024 2:00 PM

PUKLA BRUKA! Anđelova majka PRIJETILA Aniti prije RASKIDA

PUKLA BRUKA! Anđelova majka PRETILA Aniti pre RASKIDA, otkrivena MRAČNA ISTINA o Rankoviću!
PUKLA BRUKA/Foto: Društvene mreže

Bivši rijaliti učesnik Anđelo Ranković ostavio je Anitu Stanojlović, a sada polako isplivavaju razlozi ovog ljubavnog brodoloma. Zapravo, upućeni tvrde da je prelomio to što je njegova porodica nije prihvatila, baš kao ni svaku prethodnu.

PUKLA BRUKA! Anđelova majka PRIJETILA Aniti prije RASKIDA

I kada su se njih dvoje u javnosti predstavljali kao idealan par koji nema nijedan problem u vezi, svi su se pitali kako je Rankovićeva porodica reagovala na potencijalnu snajku. Ali ni Anđelo, ni Anita nikada nisu prokomentarisali tu temu i vješto su izbjegavali sva pitanja vezana za njegove porodične odnose. 

Anita Stanojlović I Anđelo Ranković raskid

Međutim, izvor blizak Aniti tvrdi da je Anđelo tačku na njihov odnos stavio kada su ona i njegova majka ušle u sukob. 

– Aniti je bilo čudno zašto je Anđelo ne upozna sa majkom. I ujakom kad ih toliko voli i vezan je za njih. Bilo je logično da se bar jednom okupi ljude koji mu toliko znače. Ali i on njima tim više što su ona i Anđelo planirali zajedničku budućnost. Anđelo joj je svašta obećavao, a ispalo je da mu je teško da je upozna sa najbližima.

Dio javnog svijeta

Ona je svaki put na pitanja novinara vješto izbjegavala odgovor o njegovoj porodici, Govorila je kako nisu dio javnog svijeta da bi pričala o njima. A zapravo je baš voljelo što je krije od njih. Ništa joj nije bilo jasno. Čula je ona razne stvari u vezi sa njegovom porodicom i to je počelo da je plaši. Umjesto da o tome otvoreno razgovaraju, Anđelo i ona su počeli da se svađaju. On je bjesnio jer su mu očito ruke bile vezane. A njegova mama se naljutila što joj Anita sina dovodi do nervnog sloma. 

Anita Stanojlović I Anđelo Ranković raskid

– Kako sam čuo samo joj je poručila: ,,Skloni se od Anđela”, zaprijetila joj je bukvalno. Mislim da on Anitu htio ili ne, mora da ostavi. Anđelo igra kako njegova porodica svira i to je to – kaže izvor dobro upoznat. 

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Republika/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS