calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku! “ONI SU VEĆ ODAVNO BILI RASTAVLJENI” Raskrinkani Anita i Anđelo?! Objavljen šok snimak: “Bajadera opet u društvu jedne…” Mensur ne dozvoljava nikakve provokacije! Otkrio kada ulazi u rijaliti Nagelsman objavio spisak Njemačke za BiH i Nizozemsku: “Siguran sam u uzavrelu atmosferu” Aleks i Filip sve dogovorili oko budućnosti djeteta: Gdje će živjeti, a šta je sa poslom? CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovjekovječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletjela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner! Mostarca (33) usmrtila mašina za karton Razlika od 33 godine nikad im nije bila problem: ‘Od početka smo bili introvertiran par’

PRVO BJEKSTVO U RIJALITIJU! Alarmantno stanje, takmičar do detalja isplanirao sve!

Objavio: RHT
03/10/2024 3:52 PM

PRVO BJEKSTVO U RIJALITIJU

Napravio grešku, pa odlučio da pobjegne iz rijalitija.

Foto: Printscreen/Zadruga Official

Danijel Dujković Munjez, Ivan Marinković i Nenad Marinković Gastoz su diskutovali o dešavanjima u rijalitiju.

PRVO BJEKSTVO U RIJALITIJU

Munjez je izneo tvrdnju da je Uroš Rajačić navodno planirao da pobjegne iz rijalitija. Njegove riječi su iznenadile prisutne, ali istovremeno su ukazale na to da Rajačić nije u stanju da izdrži pritisak. Koji nosi boravak u rijalitiju.

Ivan Marinković je dodatno komentarisao situaciju, ističući da Rajačić već pokazuje znake sloma pod pritiskom. Spavajući i dobijajući kazne, a izrazio je svoje nerazumijevanje zašto bi neko ušao u rijaliti drugu sezonu, a da ne bi zaradio ni dinar.

– Rajačić hoće danas da beži – otkrio je Munjez.

– Majke ti? Što – iznenadio se Marinković.

– Ne može da izdrži pritisak – rekao je Munjez.

– On je već pukao. On spava i već ima kazne. Drugu sezonu ulazi da ne bi uzeo ni dinar, ne kapiram poentu – rekao je Ivan.

Ljubavne afere

Uroš Rajačić je od početka rijalitija bio aktivan u ljubavnim aferama. Prvo sa Ivanom Keneški, a zatim sa Milanom Mimom Šarac, da bi potom počeo tajnu vezu sa Aneli Ahmić.

Ova ljubavna trojka izazvala je mnogo pažnje i komentara u rijaliti svijetu, a Rajačić je bio u centru pažnje kada je otkriven njegov tajni zadatak sa Aneli Ahmić, koji je rezultirao povredom osjećanja njegovog prijatelja Mateje Matijevića. Tokom emisije “Pitanja gledalaca”, Rajačić je izjavio da se ne prepoznaje u svom ponašanju i da ne zna šta radi u rijalitiju. To je dodatno potvrdilo teškoće sa kojima se suočava.

Pročitajte i: ANELI SE NAKLJUKALA LIJEKOVIMA ZBOG SRAMNIH KLIPOVA SA RAJAČIĆEM: Kad se povratim, drugačije ću sa vama.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS