calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LJEPOTICE! Šokantne fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! (FOTO) Italijani će ubuduće novčano kažnjavati učenike koji su agresivni prema nastavnicima Mutant koronavirusa prijeti svijetu: Već prisutan u Njemačkoj, Nizozemskoj, SAD, Kini… “MOJU MUZIKU IZVODE LJUDI I NA TAMBURICI!” Desingerica brutalno odgovorio kolegama koji su ga osuđivali EKSKLUZIVNO za HYPE TV! (VIDEO) OBEZBJEĐENJE ULETILO U BIJELU KUĆU ZBOG TERZE! Voditelj IZAZVAO haos, uslijedila HITNA reakcija! (FOTO) Bordo prijatelji 1946: Da li je N/FSBIH odlučio da ove sezone FK Sarajevo ne smije biti šampion? GASTOZ RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Objelodanio sve: “Ona me uhodi, ne znam šta da radim s njom…” Ovo su četiri razloga zašto vam se uvijek sviđa isti tip muškaraca Georgina izazovnim izdanjem izazvala lavinu reakcija: Volim je, ali uvijek izgleda toliko jeftino JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA! Slijede tužbe i ogromna kazna nakon što je učesnica u naletu bijesa ošamarila člana obezbjeđenja! SKANDALČINA U RIJALITIJU! Zbog ovoga će Miljana biti ŽESTOKO KAŽNJENA! ŠAMARČINA ČLANU OBEZBJEĐENJA! Rijaliti učesnica u naletu bijesa fizički nasrnula na nepoznatog čovjeka i nije kažnjena?! BEZOBRAZLUKU I NEVASPITANJU NIKAD KRAJA! SKANDAL! (VIDEO) Bosna i Hercegovina leži na “zlatu” 21. vijeka MONSTRUOZNE PRIJETNJE! “NABIJAĆEMO JOJ MAMI ŠIPKE…” Učesnik LUPA NA KAPIJU “Odmah me izvedite ODAVDE” Samir Ramović hitno hospitalizovan nakon transplantacije bubrega MIONA DOBILA ŽESTOKU KAZNU! Napravila haos, ovo niko nije očekivao od nje!

NOVA DRAMA U RIJALITIJU – SAOPŠTENA BRUTALNA INFORMACIJA O ŠA! Miona napravila KARAMBOL!

Objavio: RHT
01/10/2024 11:45 AM

NOVA DRAMA U RIJALITIJU

Iva Ilić progovorila o zajedničkim fotografijama sa reperom!

Foto: Printscreen / Pink TV

Nova drama uzdrmala je rijaliti kada je voditelj otkrio takmičarima da Nenad Aleksić Ša posjeduje fotografije sa Ivom Ilić. Iako se prethodno pravio da je ne poznaje.

NOVA DRAMA U RIJALITIJU

Ova informacija je posebno izazvala bijes kod njegove partnerke Mione Jovanović, koja je burno reagovala na ovo otkriće.

Naime, Iva je odgovorila na voditeljevo pitanje, objašnjavajući da su fotografije nastale prije par godina kada je bila mlađa. Kao i da su se sreli u salonu gdje je ona bila mušterija.

– Zašto se Ša pravio lud da te ne poznaje kad napolju imate zajedničke slike – pitao je voditelj.

– To je kad sam bila klinka, prije par godina. Imamo normalne slike. Ja sam dolazila u salon da se feniram, išla na nokte, na šimnku. Moj otac je samo jednom došao i pričao sa njim. Nije se on meni ni svidio – rekla je Iva.

– Čudno je da ste se toliko puta slikali – dodao je voditelj.

 Fanovi stalno prilaze, pa ne može da se sjeća svakog fana. Što si se slikala ako ti nije “vau”? – bijesnila je Miona za crnim stolom.

Slikam se ja tako sa svima, volim da se slikam

– Ti si obična nasilnica. Ja sam dolazila dok se salon nije ugasio. Ja sam stalno na Fontani. Imala sam slike sa njim, slikala sam se i sa Nešom (frizerom – op.a.). Jednom sam ga srela u tržnom centru, tad me je prepoznao. Nije mi se tad sviđao, niti mi se sad sviđa. Slikam se ja tako sa svima, volim da se slikam – objašnjavala je Iva.

– Ona je sam mušterija, donosila je pare – rekla je Miona.

Pročitajte i: TUŽI GA ZA SPOLNO UZNEMIRAVANJE! Ša se nakon gnusne scene javno obratio advokatu! SKANDAL.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS