calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALOZNI IZAZOV! Slađa Lazić imitirala Anđelu Đuričić DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka? Sve na dlanu glamura Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju Filip Car otvoreno o svemu: Idemo dalje, a ovi što se naslađuju pozdravim im najmilije! Alkaraz iskreno o Sineru: Znam da mu je teško ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ukrajinka otkrila specijalitet ala Jana: Fatima se puno folira u kuhinji “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU s Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) Spahić: O Ahmedhodžiću odlučio cijeli savez, pojedini na pokvaren način pokušavaju dovesti nekoga u reprezentaciju SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO) ZBOG OVOG ČOVJEKA SE STOJA AUTOMOBILOM ZAKUCALA U BETONSKI ZID! Pjevačica otkrila kako je ispeglala svađu s partnerom: Čekala ga je zamka… Bosanka koja je bila 10 godina u vezi s Berluskonijem otkrila sočne detalje iz kreveta: Nosila njegovo dijete! NAŠLA SPAS U ISLAMU ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?! Pjevačica javno progovorila o trudnoći i porodičnim planovima OPŠTI KARAMBOL U RIJALITIJU! Svi ga opkolili kad je počeo praviti haos! OVO JE RAZLOG ZA VELIKU FRKU

SKANDALČINA! Ša slagao Mionu o odnosu sa Ivom Ilić

Objavio: RHT
30/09/2024 1:45 PM

Ša slagao Mionu

Miona Jovanović razvezla jezik o odnosu Nenada Aleksića Ša i Ive Ilić

Foto: Instagram

Prošle noći Miona Jovanović otvorila je dušu o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša. Naime, u petak se u rijaliti uselila Iva Ilić, koja je otkrila da se poznaje sa Ša, dok je on tvrdio drugačije.

Ša slagao Mionu

Međutim, na društvenim mrežama su se pojavile zajedničke fotografije, koje otkrivaju veliku tajnu. A to je da su se oni čak i slikali u privatnom izdanju.

Miona je sada progovorila i o tome, te je Ivu nazvala Nešinom mušterijom i ništa više od toga. Međutim, Miona još uvijek ne posjeduje informaciju da su u javnosti isplivale zajedničke fotografije Ive i Aleksića. Sigurno joj neće biti prijatno kada joj to budu saopštili. 

Republika
Nenad Aleksić Ša i Iva Ilić / Foto: Instagram

– On nju ne poznaje, to je Nešina mušterija iz salona, bar je tako ona rekla. On nema pojma šta je, kaže da mu je nepoznata. Ne kopka me, ulazi djevojka i kao: ,,Ćao Ša, znam te”, da se dopisivao bio bi svjestan toga. Ali, kao iz salona. Nisam ga ja poslala da pita, ali Ivan je pitao kako iz salona. Kao bila je u salonu kod njega, prije pet, šest godina. To je bilo kada je ona imala 14, 15 godina – rekla je Miona, pa dodala o odnosu sa Gastozom:

Nije mi uputio neki lik tamo, nego Nenadov drug

– Nema šta da me čudi tu. Nema šta da mi prija, ja sam svjesna da sam lijepa. Stvarno, ja sam svjesna, to je kompliment. Nije mi uputio neki lik tamo, nego Nenadov drug… Spontano smo seli, Nenad da ima problem da ja sjedim sa Gastozom, sigurno ne bi bio tu, stvarno. Ja sam mu rekla da šiša momke, da budemo svi zajedno, nije došao sam od sebe, nego sam mu ja rekla. 

Pročitajte i: Nedim Sladić objavio vremensku prognozu za početak oktobra: Temperature zraka nastavljaju učestalo oscilirati.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS