calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAKON DVIJE GODINE Anđelina Đoli odustala od tužbe protiv FBI-ja: Evo kakav se preokret dogodio Hiljade učesnika na humanitarnoj trci “Race for the Cure” u Sarajevu: Srušeni rekordi, prikupljeno je 240 hiljada KM! Jasna poruka dvostrukog strijelca: Italija bruji o Vlahovićevoj proslavi gola Najljepša Crnogorka slavi nakon teških trenutaka: Poželjela sam samo jednu jednostavnu stvar Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno! Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?! Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga?

“Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!”

Objavio: RHT
29/09/2024 2:00 PM

IVA GRGURIĆ: Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!

Bivša rijaliti učesnica Iva Grgurić se oglasila o vezi Mione i Sha, tvrdeći da je od početka bilo jasno da njihova veza neće uspjeti.

IVA GRGURIĆ: Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!/Foto: Hype

“Svi smo znali da će se to brzo završiti. Miona i Sha jednostavno nisu bili kompatibilni, previše različiti karakteri. Nisu se mogli uskladiti i to je bilo očigledno svima, osim njima,” rekla je Iva u nedavnom intervjuu.

Osim o njihovom odnosu, Iva je komentarisala i situaciju s Milicom Veselinović i Nenadom Terzićem, poznatijim kao Terza. “Milica mora da prestane gubiti vrijeme na Terzu i posvetiti se svojoj bebi. On nije dobar za nju, a njena pažnja bi trebala biti usmjerena na dijete, ne na odnos koji je osuđen na propast. Vrijeme je da odraste i preuzme odgovornost,” izjavila je Iva, dajući savjet mladoj majci.

Iva smatra da su u ovoj situaciji svi pogriješili, ali da Milica mora napraviti promjenu za dobrobit svoje porodice. Šta je sve izjavila pred našim kamerama poslušajte u nastavku:

Čitajte i ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO)

Vijest da je veza Anite Stanojlović sa Anđelom Rankovićem gotova mnoge je iznenadila.

Ona je to podijelila na društvenim mrežama, a nedugo zatim oglasio se i Anđelo, međutim ona je sada na svom profilu na Instagramu pokazala kako provodi vrijeme nakon raskida.

Naime, Anita je posjetila Hram Svetog Save u Beogradu, a društvo joj je pravio sin.

Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni!

Anita je pokazala svog nasljednika kako ljubi oltar i uči ga pravim vrijednostima, a potom ga je uslikala ispred Hrama, te su njeni fanovi bili oduševljeni ovim prizorom i kako ona vaspitava dijete.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS