calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec

HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom!

Objavio: RHT
28/09/2024 5:30 PM

HAOS POSLIJE RASKIDA!

HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez!

HAOS POSLIJE RASKIDA! FOTO: ATA Images

Samo dan nakon što su saopštili raskid, desila se neočekivana situacija. Rijaliti par Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, koji su nedavno stavili tačku na svoj odnos, iznenadili su javnost novim potezom.

Naime, Anita je kao profilnu na svom Instagram nalogu stavila zajedničku fotografiju sa Anđelom, ostavljajući prostora za spekulacije o mogućem ponovnom susretu s manekenom. 

Ovim potezom, Anita je izazvala brojne spekulacije o eventualnom pomirenju sa Anđelom, posebno nakon što je prethodno objavila citat na Instagram storiju: “Borite se za sve što volite“. Očigledno je da je njihov odnos i dalje tema interesovanja javnosti, a ovaj neočekivani preokret sigurno će izazvati dodatnu pažnju medija i javnosti.

Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom!

Anita je takođe potvrdila da je do raskida došlo mnogo ranije nego što je javnost saznala. Da su vješto krili informacije o njihovom odnosu. Njene reči ukazuju na to da je njihov raskid bio dugo planiran i da su svjesno prikrivali istinu od javnosti.

Pored toga, pojedine tvrdnje o Anđelu su izazvale dodatnu pažnju javnosti. Postojale su tvrdnje da je Anđelo u vezi sa poznatim influenserom. Što je izazvalo brojne kontroverze i spekulacije o njegovoj seksualnoj orijentaciji. Ove neobične tvrdnje sigurno će dodatno uzburkati javnost i izazvati dodatne rasprave o njihovom odnosu.

Iako su saopštili raskid, Anita i Anđelo su ponovo uspjeli da privuku pažnju javnosti novim potezom. Njihov odnos i dalje je tema brojnih spekulacija i interesovanja. Neočekivani preokret nakon raskida sigurno će ostaviti javnost u iščekivanju daljeg razvoja događaja. S obzirom na sve ovo, možemo očekivati da će njihov odnos i dalje biti predmet medijske pažnje u narednom periodu.

BONUS VIDEO:

JAČA SAM I SPOSOBNIJA ALI MOJA LJUBAV JE PREMA TEBI TOLIKA DA NEKAD ŠUTIM? Romantica na djelu – YouTube

Hypebih.ba/Republika.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS