calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SOFIJI I TERZI STIŽU LOŠE VIJESTI OD MILICE Ovo će potpuno promeniti tok rijalitija! HAOS U NAJAVI Poslije GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST U NAŠOJ EMISIJI! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! Belgijski kralj Filip poručio papi Franji da poduzme akcije u rješavanju seksualnih zlostavljanja Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje Ovu hranu treba izbjegavati za večeru Merkur ulazi u Vagu: Tri znaka očekuje pozitivan period do 13. oktobra “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE!” DISKVALIFIKOVANA SARA STIJOVIĆ: “Imala sam 9 EPI NAPADA!” PRVI EKSKLUZIVNI INTERVJU za HYPE TV! (VIDEO) “BREAKING BAD” U BORU – OTKRIVENE DVIJE LABORATORIJE ZA PROIZVODNJU METAMFETAMINA PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno?

JEZIVO! PLATIO BI DA GLEDA NJENU SMRT! Obezbjeđenje reagovalo zbog Jelene i Ivana: Nezapamćeni karambol u rijalitiju! “Monstrume, ti bi ubio trudnu ženu”

Objavio: RHT
27/09/2024 10:15 AM

Obezbjeđenje reagovalo zbog Jelene i Ivana

Došlo je do eskalacije sukoba

Foto: Printskrin / Pink TV

Sukob Jelene Ilić i Ivana Marinkovića, koji su i dalje u braku, traje od kraja prošle sezone rijalitija, a sinoć se nastavio tokom emisije “Gledanje snimaka”.

Obezbjeđenje reagovalo zbog Jelene i Ivana

Došlo je do eskalacije sukoba i njih dvoje su se najstrašnije izvrijeđali i nakon emisije. Obezbjeđenje je svo vrijeme bilo prisutno…

Jelena nije stala sa provokacijama, a Ivan je udario još niže.

Sukob Jelene i Ivana u emisiji
Foto: Printskrin / Pink TV

– Monstrume, ti bi ubio trudnu ženu. Mrziš cijeli svijet i zato te niko ne voli. Kćerka te ne prepoznaje više – rekla je Jelena

 Bitno da si me ti voljela, dok sam imao para i mogao da te izdržavam da živiš u Beogradu. Ko ti je kupio haljine, ima napolju već se sve zna – istakao je Ivan. 

– Monstrume, moraš da shvatiš da sam se zaljubila, a ti ćeš umrijeti sam. Hoćeš da umreš, crkavaš u sebi, lice ti se od zlobe izopačilo. Radije bih išla u zatvor nego tebe da gledam – odgovorila je.

– Ja bih platio da gledam kako umireš od muke. Tebe istina o mojoj porodici boli, a mene ne boli – rekao je Marinković.

– Ti mi diraš bolesnu majku i trudnu ženu. Ti si monstrum – rekla je Jelena.

Mogao bi majci da staviš sliku na spomenik

– Ti mene pitaš gdje su mi roditlji, a znaš da su umrli i da su na groblju – rekao je Ivan.

– Mogao bi majci da staviš sliku na spomenik – rekla je Jelena.

– Pa zar nismo zajedno stavili – odgovorio je Marinković. 

 Bijedniče, ti se raspadaš, želudac ti se raspada – naglasila je Jelena, a obezbjeđenje je motrilo na svaki njihov pokret. 

 Ti si laka žena, od koje sam napravio gospođu sa adresom – zaključio je Marinković.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za petak, 27. septembar 2024: Blizanci dobro da se paze, Biku se otvara portal uspjeha, Vodolije očekujte potpuno luckast dan, a Vi?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS