calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći

HITNO SE OGLASIO OSMAN KARIĆ! Uslikao šta je zatekao ispred kuće

Objavio: RHT
25/09/2024 1:45 PM

HITNO SE OGLASIO OSMAN KARIĆ

Klip na društvenim mrežama su mnogi komentarisali!

Foto: Printscreen YouTube

Osman Karić, otac učesnika rijalitija Stefana Karića, redovno komentariše dešavanja u “Beloj kući”.

HITNO SE OGLASIO OSMAN KARIĆ

No, sada je mnoge iznenadio na Instagramu. Naime, on je snimao dvorište i svoju vilu, a onda je pokazao šta je parkirano ispred kuće.

Ispred kapije se nalazio automobil i brodić na prikolici, pa sada nije poznato da li je Osman pozajmio ili pazario sve ovo. 

Objava Osmana Karića / Foto: Instagram – printscreen

Klip na društvenim mrežama su mnogi komentarisali. U isto vrijeme se špekuliše i o tome da li postoji mogućnost da Osman postane dio ekipe koja boravi na imanju u Šimanovcima. Ili ipak ne želi rijaliti priču. 

Objava Osmana Karića / Foto: Instagram

Podsjećamo, Stefan Karić trenutno boravi u rijalitiju, dok se njegov otac Osman svakodnevno oglašava putem svog Instagram profila. 

Nadam se da će se pokazati uz najboljem svjetlu

Njegove objave uvijek privuku pažnju, što je slučaj bio i sa novom fotografijom, kojom je otkrio novu učesnicu pomenutoj rijalitija. Naime, u njegovoj vili je bila Nataša Moskva, a Osman je otkrio da ulazi urijaliti i da je spremna za pravi šou.

– Elita koja ulazi na… – napisao je Osman Karić, uz fotografiju Nataše Moskve.

 Što se tiče Stefanovog učešća u rijalitiju, za sada sam zadovoljan. Mada je suviše kratak period njegovog bitisanja tamo. Nadam se da će se pokazati uz najboljem svjetlu, ali kao i sami znate, to je zatvoren prostor, različiti ljudi i ćudi, situacije iz časa u čas. – relkao je Osman.

Osman je prokomentarisao Stefanovo odnos sa Sofijom Janićijević, koja je flertovala sa Stefanom. A onda brzo prešla na zauzetog Borislava Terzića Terzu…

Milica u rasulu nakon poljupca Terze i Sofije! Hitno reagovala

Pročitajte i: Milica u rasulu nakon poljupca Terze i Sofije! Hitno reagovala.

Bivša učesnica rijalitija Milica Veličković ostala je u drugom stanju sa aktulenim učesnikom Borom Terzićem Terzom, koji je pokrenuo ljubavnu priču sa Sofijom Janićijević. Prvo joj je poslao srce u uglu iza kamere, ali ga je ona tada odala…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS