calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći

Milica u rasulu nakon poljupca Terze i Sofije! Hitno reagovala

Objavio: RHT
25/09/2024 12:15 PM

Milica u rasulu nakon poljupca

Bivša učesnica rijalitija Milica Veličković ostala je u drugom stanju sa aktulenim učesnikom Borom Terzićem Terzom, koji je pokrenuo ljubavnu priču sa Sofijom Janićijević. Prvo joj je poslao srce u uglu iza kamere, ali ga je ona tada odala.

Foto: Youtube/Printscreen

Milica u rasulu nakon poljupca

Međutim, tu nije bio kraj, već su njih dvoje nastavili danima da flertuju. On joj čak skoro svako jutro pravio doručak, ne marivši za trudnu vjerenicu kod kuće MIlicu Veličković.

Naime, njega je Milica odmah ostavila i skinula vjerenički prsten. A kako je sinoć uspješno izvršio zadatak sa Sofijom, koji je bio da prisno igraju pred svima, on je izlazivši iz Rajskog vrta zadržao Sofiju iza fotelje i tom prilikom je, kako se može samo čuti, ali ne i vidjeti, poljubio.

Objava Milice Veličković / Izvor: Instagram printscreen/comaara

Špekulacije su odmah krenule da se šire mrežama, ali se ovim povodom oglasila i Milica. Ona nije mogla da prećuti, već je odmah podijelila ovaj snimak i poručila:

– I nakon toga uradi ovo… – napisala je MIlica.

Kako će se na dalje odvijati situacija, ostaje nam da ispratimo.

Objava Milice Veličković / Izvor: Instagram / Printscreen/comaara

MOŽE LI ODVRATNIJE?! Miona u krevetu uradila ovo Ša! SKANDAL U SPAVAĆOJ SOBI

Pročitajte i: MOŽE LI ODVRATNIJE?! Miona u krevetu uradila ovo Ša! SKANDAL U SPAVAĆOJ SOBI.

Reper se žalio na bolove, pa mu je devojka pritekla u pomoć!

Miona u krevetu uradila ovo Ša! / Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Učesnica rijalitija Miona Jovanović napravila je skandal u spavaćoj sobi, kada je dečka Nenada Aleksića Ša počela ljubiti po nozi!

Naime, drugi učesnici prisustvovali su scenama koje su mnoge ostavile u šoku. Budući da to niko nije očekivao od nje, niti se tako ranije ponašala po rijalitiju.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(sd.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS