calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Kako napraviti savršen život? RAZVODE SE PRINC HARI I MEGAN MARKL?! Nova drama potresa kraljevski dvor! Strasti se ne stišavaju! TRAGEDIJA Na ritualnom kupanju utopilo se 37 djece HAOS NA MREŽAMA – TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG NASILJA! Sramno ponašanje učesnika rijalitija! Mateja Matijević napao i davio Aneli Ahmić pred kamerama! JEZIVO! PLATIO BI DA GLEDA NJENU SMRT! Obezbjeđenje reagovalo zbog Jelene i Ivana: Nezapamćeni karambol u rijalitiju! “Monstrume, ti bi ubio trudnu ženu” “Što me PREKIDAŠ?! ZABORAVIO SI ME?!” Mira Škorić “ODBRUSILA” Lukasu, uslijedilo “POMIRENJE”! Urnebesni dio intervjua! (VIDEO) Uskoro dolazi promjena vremena koja će spustiti temperature za 15 stepeni Celzijusa: Najavljen i snijeg! RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV

Džej Lo u najomraženijim farmerkama: Možda će vam biti ružne, ali ovaj model će privući sve poglede (FOTO)

Objavio: RHT
21/09/2024 4:30 PM

Džej Lo u najomraženijim farmerkama

Džej Lo u najomraženijim farmerkama: Možda će vam biti ružne, ali ovaj model će privući sve poglede FOTO

Latino diva Dženifer Lopez vrlo često bude tema modnih portala, a ovog puta je pokazala na koji način možete da kombinujete model farmerki koji definitivno nikada neće izaći iz mode.

Džej Lo u najomraženijim farmerkama

Za slučaj da morate da birate, odaberite njih i sigurno nećete pogriješiti. Džej Lo je nedavno uslikana na ulicama Los Anđelesa, mada to i nije tako teško s obzirom na to da se prati svaki njen korak nakon što je saopšteno da se razvodi od Bena Afleka.

Baš za tu priliku, Dženifer je odabrala savršene ravne farmerke sa pocijepanim koljenima koje je uklopila uz svijetloplavu ležernu košulju i elegantne sandale, mada bi cela kombinacija savršeno išla i uz čizme i uz patike. Inače, iscijepane farmerke su jedno vrijeme preplavile cijeli svijet, a važe i za jedan od omraženijih modela.

Za ovakav stil definitivno ne treba puno novca, a možete izgledati kao prava kraljica ulične mode uz samo jedan dobro odabran komad.

Čitajte i ANELI U KREVETU SA MATEJOM SPOMINJALA JANJUŠA! Šokantne scena tokom vrele akcije

Na društvenim mrežama se pojavio klip, kao i slike vrele akcije sa snimaka koje su napravile kamere u rijalitiju, pa mnogi misle da će Aneli i Mateja tek da se zbližavaju.

Učesnici rijalitija Aneli Ahmić Mateja Matijević imali su intimne odnose, nakon što su se zbližili pred kamerama. A sada je sve iznenadilo to što je starleta pecnula bivšeg dečka!

ANELI U KREVETU SA MATEJOM

Naime, Aneli je spomenula Marka Janjuševića Janjuša tokom vrele akcije. Pa je objasnila da je Mateja bolji u krevetu od njega.

 Ma ti si zmaj sa onog mog bivšeg! Znaš ti več na koga mislim – rekla je Aneli, a Mateja je upitao:

– Je l’ u pitanju nekadašnji košarkaš?

– Jeste, ali nećemo više o njemu, gadi mi se – rekla je Aneli, pa su oboje počeli da se smiju.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/superžena/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS