calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
MILICA NAKON POROĐAJA SA BEBOM ULAZI U RIJALITI?! Procurile šokantne informacije – javnost zanijemila nakon njenog priznanja! “DOBIĆEŠ PAR ŠAMARA OD NAŠIH DRUGOVA DOLE!” Rijaliti takmičar dobiva prijetnje zbog Aneli (FOTO) Senidah doživjela neprijatnost na nastupu: Obezbjeđenje moralo reagovati ZOLA PRIPREMIO PAKAO KULIĆIMA! Miljana ni ne sluti šta njen bivši radi u Srbiji ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jani smiješno što je Fatima nervozna: Halo, čuvaj zdravlje (VIDEO) “ŠEST MJESECI SAM MOLILA ZA LJEKARA U RIJALITIJU!” Tara Simov progovorila: “Od mojih srčanih problema sam padala u NESVIJEST, a oni su pravili ŠPRDNJU” Ova tri horoskopska znaka daće otkaz ove jeseni! ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM! Miona ga totalno raskrinkala! STEFAN RASKRINKAO ANĐELU: Zbog ovoga će nastati haos u rijalitiju! OTKRIO GASTOZU SVE DETALJE IZ KREVETA Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić: Cijene ski-karte biće prilagođene dostupnosti staza SKANDALČINA – Car MUVA Anitu! Procurila prepiska STANISLAV OTKRIO ISTINU O MAJINOM SILIKONU U ZADNJICI! TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio sve detalje ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – “SVE FATIMA GLUPA, A SVE POBJEĐUJEM”: Nije čudo što me svi vole, vrijedna sam i poštena (VIDEO) MACA DISKRECIJA POKAZALA SVOJ NOVI, LUKSUZNI STAN! Nije štedjela, sve urađeno po mjeri! (FOTO) JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna! (FOTO)

Meteorolozi objavili kakvo vrijeme nas očekuje do nedjelje

Objavio: RHT
18/09/2024 10:15 AM

Kakvo vrijeme nas očekuje do nedjelje

Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 18 stepeni

Foto: Pintares

Pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom i lokalnim pljuskovima, danas se očekuje u Bosni i Hercegovini. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 18, a dnevna od 14 do 20, na jugu do 24 stepeni.

Kakvo vrijeme nas očekuje do nedjelje

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima koji mogu biti praćeni grmljavinom. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 9 do 15, na jugu do 18, a dnevna od 15 do 21, na jugu do 23 stepeni.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 26 stepeni.

U subotu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne lokalni pljuskovi se očekuju u centralnim i istočnim područjima Bosne i ponegdje na sjeveru i istoku Hercegovine. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 18, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 22 stepeni.

ANITA I ANĐELO SPREMAJU SVADBU!

Pročitajte i: ANITA I ANĐELO SPREMAJU SVADBU! Stanojlovićka kroz ovaj detalj otkrila veliku tajnu.

Kako prenose regionalni mediji, Jovana Tomić Matora prodala je svoje vjenčane burme, te novac od njih potrošila u kafani.

Anita Stanojlović kroz ovaj detalj otkrila veliku tajnu/Foto: printscreen

Matora je burme navodno prodala Nebojši Bojoviću, a sada se tim povodom oglasila njena bivša supruga Anita Stanojlović.

Anita je kratko odgovorila, a mnogi su mišljenja da je ovom rečenicom nagovijestila svoje vjenčanje sa trenutnim partnerom Anđelom Rankovićem.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS