calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŠLA U RIJALITI S OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM! Sve se saznalo, a ona pobjesnila HVALITE ME USTA MOJA: Elmedin tvrdi da mu je Boga dao zlatne ruke BOSANSKE CRNE UDOVICE: Ko su žene u BiH koje su ubijale partnere NECENZURISAN SNIMAK! Ovo je trenutak kada je Jelena RASCIJEPALA LICE Ivana Marinkovića TEODORA PRIZNALA DA JE NA BEBICINE OČE SRAMNO FLERTOVALA SA DRUGIM! Macanović na ivici suza priznao šta mu je na duši! ANITA NOVU TETOVAŽU POSVETILA ANĐELU! EVO ŠTA NA NJOJ PIŠE! Ranković se odmah oglasio, pa svima stavio do znanja šta misli o ovome! (FOTO) Sarajevska glumica i manekenka na meti kritika zbog izjave o Bredu Pitu: “Muvao me, ali sam ga odbila” EVO U KAKVOM JE STANJU SAMIR RAMOVIĆ PRED TRANSPLATACIJU BUBREGA! Završili u suzama, pa otkrili kada će se operacija desiti! (VIDEO) SKANDAL U BIJELOJ KUĆI! Obezbjeđenje hitno reagovalo! Dnevni horoskop za 14. septembar Jahorina i jutros pod bijelim pokrivačem: Pogledajte kako izgledaju druge planine PONOVO PLJUŠTE BATINE I KRV U RIJALITIJU! Jelena skočila Ivanu na leđa pa ga iskasapila noktima, on zapomaže na sav glas! SKANDAL! (VIDEO) Test ličnosti: Da li ste temeljni ili sve rješavate brzinski? ZBOG OVOGA JE JELENA NAPALA IVANA! On je zatražio ginekološki pregled jer ona negira da su bili intimni pred ulazak, tada je Jelena ušla u crveno i krvnički ga izgrebala! Evo šta se desilo! “NE MORAJU SVI DA BUDU “MASNOKOSI” I NE TREBA MI BOTOKS” Saša Mirković se oglasio, pa zapalio mreže objavom ŠOKANTNA ISTINA O BRAKU KEJT I VILIJAMA! Bivši zaposleni raskrinkao zašto ju je princ zapravo oženio

PONOVO PLJUŠTE BATINE I KRV U RIJALITIJU! Jelena skočila Ivanu na leđa pa ga iskasapila noktima, on zapomaže na sav glas! SKANDAL! (VIDEO)

Objavio: RHT
14/09/2024 9:30 AM

PONOVO PLJUŠTE BATINE I KRV U RIJALITIJU!

Jelena i Ivan Marinković i dalje nisu riješili nesuglasice iz prethodne sezone, te se gotovo svakodnevno sukobljavaju.

Ovog puta sukob je eskalirao u fizički obračun, a snimak jezive tuče postao je viralan na društvenim mrežama.

PONOVO PLJUŠTE BATINE I KRV U RIJALITIJU! Jelena skočila Ivanu na leđa pa ga iskasapila noktima, on zapomaže na sav glas! SKANDAL!

Naime, dok je Ivan sjedio za crnim stolom, Jelena mu je prišla s leđa i počela da ga grebe po licu.

Ivan je kukao na sav glas, a cimeri su ostali zatečeni.

BILI INTIMNI PRIJE ULASKA U ELITU?

Ivan Marinković i Jelena Ilić su se sukobili u ranim jutarnjim satima nakon što je Ivan otkrio da su imali intimne odnose noć prije ulaska u rijaliti.

Ova izjava izazvala je burnu reakciju kod Jelene, koja je bila vidno uznemirena.

Naime, nakon njegove tvrdnje Jelena je pobjesnila i doživjela nervni slom, a u jednom trenutku ga je čak i udarila, što su kamere zabilježile.

Inače, Marinković je u više navrata prozivao bivšu suprugu i prozivao je što se još nije ostvarila u ulozi majke, što nju veoma pogađa.

– Htelja je da vidi ko je kod kuće, nije joj bitna bila Beka. Tek kad je čula Miljanu, odmah je napravila haos, ali mora da se pomiri sa činjenicom da nema djecu. To neće to ispraviti naročitom “brigom” o psu, već mora da radi na tome – govorio je Marinković.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS