calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJA I CAR VIĐENI ZAJEDNO U NOVOM VINODOLSKOM!? Obnovili VEZU, pa se KRIJU!? Ona ih RAZOTKRILA: “Sjeli su u crni Mercedes i odjurili!” Zmajevi u Budimpešti osvojili prvi bod pod Barbarezovim vodstvom (PREMIJERA) “OCU JE SJEKIROM ODRUBLJENA GLAVA! Majka nas je klela da ćemo se RASPASTI OD RAKA, na kraju je nju POJEO KANCER, umrla je SAMA!” Ovako danas izgleda žena koju je Sulejman OSTAVIO TRUDNU zbog Šeherezade: Uništio joj je život, ona iz osvete ABORTIRALA STANISLAV KROFAK POSLAO ŠA PORUKU IZ SPOLJNOG SVIJETA PREKO BEBICE!? Riješili da isprovociraju repera!? Ove riječi mu odzvanjaju u glavi! (FOTO) BORA PRIJE SMRTI ODUŠEVIO OVIM POSTUPKOM Javnost za ovo nije znala, to je bilo njegovo posljednje pojavljivanje! KAKAV BLAM! Milica Veselinović NIJE ZNALA da je SNIMLJENA pa pričala SVE O ODNOSU sa STEFANOM KARIĆEM! A onda spomenula i BEBU Reakcija princeze Šarlot na poljubac Vilijama i Kejt postala hit na Twitteru IZDATO HITNO UPOZORENJE MICROSOFTA! Ažurirajte Windows odmah! Stručnjaci objavili dokaz koncepta (PoC) za kritičan sigurnosni propust! Snimak ne laže! Muž Aleksandre Prijović ljubi Sandru Afriku OVO JE BASNOSLOVNO SKUP DOM NATAŠE BEKVALAC NA DEDINJU! Na mrežama njen ukus za enterijer porede sa Kim Kardašijan! Pjevačica pokazala svaki detalj! (FOTO) Šok u rijalitiju: Anđela Đuričić već izbačena SOFIJA I LUKA PRIREDILI SINU ROĐENDANSKU ŽURKU OD 10.000 EURA! Torta na šest spratova! Dekoracija očarala sve! LUKSUZ NA DEDINJU! (FOTO) Teška nesreća na M-4: Dijelovi auta rasuti po cesti, jedno vozilo završilo na krovu, obustavljen saobraćaj EMINA JAHOVIĆ SLOMLJENA! Pjevačica se oprostila od djevojčice potresnim riječima DA, TAČNO JE! Jovana Pajić konačno priznala sve o odnosu s Marijom Šerifović

MIONA JOVANOVIĆ JE TRUDNA UŠLA U RIJALITI?! Ovaj učesnik više nije mogao da šuti, otkrio sve! Uskoro očekuju bebu?! Evo kako je saznao!

Objavio: RHT
10/09/2024 7:15 PM

MIONA JOVANOVIĆ JE TRUDNA UŠLA U RIJALITI?!

MIONA JOVANOVIĆ JE TRUDNA UŠLA U RIJALITI?! Foto: ATAImages

Učesnik rijalitija Đole Kralj otkrio je da je, navodno, proricao sudbinu iz pomoć tarot karata reperu Nenadu Aleksiću Ša i njegovoj djevojci Mioni Jovanović.

On je, navodno,  vidio da će par uskoro imati djecu.

Ovaj učesnik više nije mogao da šuti, otkrio sve! Evo kako je saznao!

– Ma daj nemoj mi te fore kao dovodio me kući hranio me, ma daj bre – rekao je Ša

– Ma pusti ga, ako će tako da se proslavi onda dobro – rekla je Miona.

– Miona i Ša za vas sam rekao da ćete imati dijete, ti se mala pripremi – rekao je Đole.

– Molim? Šta si vidio kaži mi – rekla je Miona.

– Au topp – rekao je Ša.

Čitajte i S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze

Aktuelni rijaliti učesnik Marko Zec, koji je svojevremeno povezivan sa mnogim rijaliti učesnicama, navodno je bio u emotivnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom.

Međutim, ono po čemu je Zec takođe aktuelan je i njegova navodna veza s Jovanom Tomić Matorom, To je do detalja raskrinkala Milica Dugalić. Sa kojom se Zec našao zajedno pred sistematski pregled.

OTKRIVAMO S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA

Naime, on se “parkirao” tik uz buduću cimerku sa dubokim dekolteom Mateu Stanović. A Milica je riješila da i nju uputi u njegove prošle veze i odnose., piše “Republika”.

– Otkrila sam jednu njegovu skrivenu tajnu. Ja ga volim do neba, on je toliko dobar, ali to je istina koju narod treba da zna. – rekla je Dugalićeva.

 Energije se privlače i to je sasvim u redu. Zabavljao se s Matorom! Bio je mlad…

BONSU VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS