calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRIJOVIĆKA GUBI SVE ZBOG BRENINE CRNE MAGIJE? OVAJ RIJALITI PAR SE GASI BUKVALNO? PROROČICA VESNA OTKRIVA Asmin EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Otkrio da li ULAZI U RIJALITI! Spomenuo Staniju – evo kakva je situacija dok mu BIVŠA ANELI MJERKA GASTOZA! ARNEL OBJAŠNJAVA KAKO JE JANA POSTALA BOSANKA! Fatima prevrnula očima! “JA IMAM PAPIR DA NE SMIJEM U RIJALITI” Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU! Razbijala kapiju (VIDEO) Doživio emotivni slom! Arnel Karić ZAPLAKAO nepoznatoj djevojci NELE KARAJLIĆ O SARAJEVU, “ZABRANJENOM PUŠENJU” I ŽIVOTU NA BALKANU! Ispovijest u jednom dahu! (HYPE PAPARAZZO) EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako izgleda Gasttozzova DJEVOJKA! Krije je kao zmija noge, a već neko vrijeme ŽIVE ZAJEDNO (VIDEO) Ovi horoskopski znakovi najbolje raspolažu sa novcem RADOST I SLAVLJE U KUĆI NAŠEG GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmijeh s lica! Koji je razlog njihove sreće Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace Aneli otkrila tajnu iz ljubavnog života! Dobila potvrdu da je ON zaljubljen u nju! Pojeftinjuje gorivo u Hrvatskoj: Otkrivamo i cijene u BiH Pacijentima hospitalizovanim u hrvatskim bolnicama naplaćuju gledanje televizije! Pomozimo malenom Darisu iz Tešnja koji zbog oštećenja nerava mora na operaciju ruke

SKANDALČINA U NAJAVI – Miona imala AFERU sa ovim tamičarom i KRIJE je od Ša! ISPLIVALE NJIHOVE PREPISKE!

Objavio: RHT
09/09/2024 2:00 PM

Miona imala AFERU sa ovim tamičarom

Miona Jovanović u žestokom problemu!

Foto: Printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ušli su u rijaliti, iako su govorili da neće i da im je super napolju.

Miona imala AFERU sa ovim tamičarom

Oni su rekli da im je veza jaka i da ne može niko da je poremeti, a kako se piše, pjevačica od repera krije veliku tajnu. 

Naime, Miona nije očekivala da će u rijaliti zajedno sa njima ući i drug Filipa Cara Božo Franić, sa kojim se ona prije tri godine dopisivala. I to dva mjeseca. Božo se takođe postavio tako da Mionu ne poznaje, a pitanje je kada će tikva pući. 

 Miona se sledila još na ljekarskom pregledu kada je ugledala Franića. Pravila se da ga ne poznaje, kao i on nju. Ša nema pojma da su oni razmjenjivali poruke prije tri godine. I to je bilo intenzivno dopisivanje dva mjeseca. Božo je prestao da se javlja Mioni i ona ga je tada blokirala. Sada je bila u šoku kada ga je ugledala, bojala se da joj ne priđe. Pa se tačno vidjelo da se na ljekarskom ponaša čudno, da se sklanja. 

“Ne vjerujem da je štiti

– On za sada ćuti, ne vjerujem da je štiti, možda samo čeka trenutak kada će reći da su se dopisivali. Realno, bilo bi joj pametnije da je odmah rekla sve svom dečku, da kasnije ne bude scena. Ali je ona to prećutala. Biće tu svega kada Ša sazna, a ja ne vjerujem da će Božo da ćuti do kraja. I da ne progovori o tome. Koliko znam, nisu razmjenjivali tada slike, ali je bilo komunikacije oko toga da se vide i lično upoznaju. Mislim da i Car zna za tu priču, ali nije na njemu da o tome govori. Ma, Miona se baš zeznula što nije odmah na ljekarskom kada ga je vidjela rekla Ša da su imali prepisku. To je bilo prije tri godine, ne znam što krije – govori izvor za “Star”. 

Pročitajte i: Ludilo na svadbi u Hercegovini: Nakon što je mlada bacila bidermajer nastao haos.

BONUS VIDEO:

(Star/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS