calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VJEROVALI ILI NE Kristina ima 26 godina i 22 djece: Želi ih imati 100! A SUPRUG U ZATVORU Dušicu Jakovljević po povratku iz Sarajeva PRETRESLI do gole kože zbog NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI! ZAPOMAGALA NA AERODROMU U BEOGRADU! FILIP CAR I MAJA UHVAĆENI ZAJEDNO?! Haos na mrežama (FOTO) Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi njen snimak s*ksa sa Filipom Carom! Prijetila da će joj zabraniti ulazak u Srbiju! Veliko nevrijeme iz Italije ide prema Balkanu: Neće zaobići ni BiH! BIĆE I OBILNOG SNIJEGA Luna Đogani otkrila u kakvim su odnosima Anabela i Gagi: Ništa nije bitnije za dijete… “NEKA JOJ NEKO DODA MARAMICU, BAŠ JOJ CURI NOSIĆ!” Saša Mirković se oglasio nakon skandaloznog ponašanja Dušice Jakovljević u programu uživo! (FOTO) Ponovo HAOS u rijalitiju zbog Aneli! Novi rusvaj izazvao Marko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ja sam rođeni glumac! “Svi su govorili da ću uspjeti…”(VIDEO) MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori

“TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO)

Objavio: RHT
08/09/2024 8:29 PM

Miljana ispričala Ivanu sve o haosu

Sinoć je došlo do ozbiljnog skandala dok je porodica Kulić pokušavala da uđe u rijaliti program.

Miljana ispričala Ivanu sve o haosu

Marija Kulić i njena kćerka Miljana dolazile su na kapiju rijalitija u pratnji Siniše Kulića, koji je bio za volanom automobila.

Prema Marijinim navodima, kada su stigli u Šimanovce, Siniša je doživio navodno fizički napad od strane obezbjeđenja. Napad je rezultirao povredama, nakon čega je Siniša hitno hospitalizovan.

– Stigli smo u Šimanovce, otvorili su rampu da uđemo. Rekli nam da odemo u apartman broj 6, napravili smo krug da nađemo broj i na naš auto je naletjelo obezbjeđenje njihovo. Mene odvukli i Miljanu, a mog muža desetorica pretukli i vadili pištolj na nas. Hitna je došla i policija, a moj muž pljuje krv. Ne diše, ubili su ga – napisala je sinoć Marija Kulić javno.

Miljana je, uprkos haosu, uspjela da uđe u rijaliti, dok Marija nije bila u mogućnosti da se pridruži zbog situacije sa Sinišom.

Na društvenim mrežama je osvanulo snimak na kojem Miljana prepričava Ivanu Marinkoviću šta se desilo sinoć sa obezbjeđenjem. U razgovoru, Miljana je otkrila da je to razlog zašto Marija nije mogla da uđe u rijaliti.

“Kunem ti se u Željka, u sve na svijetu

-Mama nije tu. Tata se potukao sa obezbjeđenjem, haos! Polomili mu nos! Kunem ti se u Željka, u sve na svijetu! Vratila se iz Zemunske bolnice, sa njim je sve u redu! – rekla je Miljana Ivanu.

A on je sve to prokomentarisao sljedećim riječima, nakon što je ona otišla:

– Siniša mrtav pijan vjerovatno polomio nos – rekao je Marinković.

Pogledajte video:

:

ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO!

Pročitajte i: ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO!

Foto: Instagram/printscreen/Zadruga Official

Anđela Đuričić ponovo je dio rijalitija za koji je rekla da više nikada ne bi ušla u njega. A tu je planirala i suicid u programu uživo kako bi zatvorila tu istu televiziju, koju je optužila da joj je, kako je sama rekla, uništila život! Tokom njenog ulaska skandali van kamera samo nizali!

Kao, što se i očekivalo, skandalima nikad kraja, jer je ona imali mnoštvo sukoba sa čelnicima rijalitija. Tako je lane prijetila voditelju Darku Tanasijeviću krivičnom prijavom. No, od nje, kao što se i očekivalo, nije bilo ništa…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS