calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAČAVENDA OTKRILA SVE O NAPADU NA MARINKOVIĆA! Obrušila se na Kulićke, ne može više da šuti, NASTAĆE HAOS! Ljetnji vikend pred nama: Onda slijedi totalni preokret! Iduća sedmica će ličiti na početak novembra “JA SVAKOM MUŠKARCU KAŽEM DA SAM TRANS I SVI HOĆE DA BUDU SA MNOM!” Kiki Star o NEPRIJATNIM SITUACIJAMA zbog svoje transrodnosti INFLUENSER ULAZI U RIJALITI? Žena u suzama, djeca jecaju ŽIVOT NADE TOPČAGIĆ OBILJEŽILE TRAGEDIJE! Pjevačici sestra preminula u izbjeglištvu, brat joj ubijen, a sin joj imao nesreću, mještani rodnog sela sve otkrili! Iran slavio u finalu nakon preokreta: Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci osvojila paraolimpijsko srebro KOMŠIJE BORE ĐORĐEVIĆA OTKRILE DETALJE KOJE KIDAJU DUŠU! Evo po čemu će ga pamtiti: “Gledali smo ga….” POŠTO SVI PIŠETE DA MASTER ŠEF ELMEDIN KUHA, EVO JEDAN SPECIJALITET! Dok ga nisu iznervirale (PREMIJERA) “MILJANA KULIĆ JE TREBALO DA POBIJEDI, a ne Anita! Ona je lijepa, ali Miksi je KRALJICA!” Kristijan žestoko o pobjednici Sin Marije Šerifović promijenio porodične odnose: Sad važe druga pravila “ZORICA BRUNCLIK JE LAGALA!?” Joca Stefanović UDARIO na stariju koleginicu: “Spavao sam kod njih u kući i bio sam sa njenom kćerkom, NIKADA neću prići Zorici Brunclik!?” Mlada reprezentacija BiH nemoćna na Grbavici, Austrija kući nosi sva tri boda Ponovo se treslo u Crnoj Gori! Epicentar je bio sjeverozapadno od Nikšića Zato ga volimo! Simbolika Šabanovih galebova donosi posebnu priču HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 07. SEPTEMBAR! Ekskluzivno– NE PROPUSTITE! “Sada i ovdje” i “Pretres” Ana Radulović: ŠTA SAM REKLA ZA DEJANOVU PROMJENU VJERE I DALJE MISLIM! Sami su krivi što se ponižavaju u RIJALITIJU

KAČAVENDA OTKRILA SVE O NAPADU NA MARINKOVIĆA! Obrušila se na Kulićke, ne može više da šuti, NASTAĆE HAOS!

Objavio: RHT
06/09/2024 11:45 PM

Kačavenda otkrila sve o napadu na Marinkovića

Kačavenda otkrila sve o napadu na Marinkovića Foto:Hypetv.rs

Milena Kačavenda pojavila se na ljekarskom pregledu pred ulazak u rijaliti.

“Baba gori. Sada imam i prave kapke”, našalila se Kačavenda na početku razgovora.

“Frapirana sam insajderima, moraću da odmotam jezik do Niša, do Kulićki. Ugovor sam potpisala jučer, prije dvije tri nedjelje sam dobila želju da uđem ponovo, jer kraj prošlog nije prošao onako. Nisam uspjela da izgazim ljude kako sam mislila da treba, to je bio fijasko”, sumirala je Milena prethodnu sezonu i nastavila o neprijateljima iz rijalitija:

“Čujem da ga je neko umackao”

“Baš mi je žao što je Ivan Marinković odustao. Čujem da ga je neko umackao, ne znam kako mu nisu puteve posipali laticama cvijeća. Nadam se da ću saznati gdje je da mu ja pošaljem. On je za mackanje svaki dan. Protiv nasilja sam, ali me ništa ne iznenađuje, šta priča i koga je sve vrijeđao. Bila bih šokirana da ga je neko odveo na večeru ili kupio dezodorans. Vjerujem da su ga svi prevarili, djeluje tako kao da može svako da ga prevari. Žao mi je bogougodnog rijaliti giganta, školovanog, visokoumnog, načitanog, ne znam gdje je promašio”, rekla je Kačavenda.

“Noge se iskrivile, grba mu porasla”

“Pirat s Kariba, sviđa mi se kako je istrenirao, vratio se na put sportskog dječka. Noge se iskrivile, grba mu porasla. Nisam se sa njim pozdravila, rekla sam da ću mu se javiti prvog dana rijalitija, jedva ga čekam, odvratan bio i ostao. Jelena izvađena iz prese, toliko je odvratna, vrijeđaću je od prvog do posljednjeg dana, to je zaslužila, provocirala me za smrt majke ona je kanturina od žene, sve je pokazala šta je i kakva je. Može da priča o Marinkoviću šta hoće, to je bio njen izbor 6 godina, sad ponovo ulazi, znači klasično ga izradila kao konja, žao mi je što će se razvesti”, rekla je kuma.

“Čujem da je Miljanu jurio za neke pare da mu je dužna, da je zvao matoru Kulićku kantu da neke treba pare da vrate. Svi ti rijaliti giganti, sve im se vrti od 500 do 2.000 eura, nadam se da će ova baba uzeti čekove i vratiti novac Marinkoviću”

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS