calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ekskluzivno “DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!” Dejana Živković: “Imala sam želju sve to da probam!”(VIDEO) Kontroverzni slovenački biznismen sveti se BiH preko ćevapa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Arnel: Ostao sam isti! “Nisam petljanac, zašto imate toliko negativnih komentara…” (VIDEO) Rade Šerbedžija otkrio detalje iz života Anđeline Đoli: Ne zavidim joj nimalo VANJA IGNJATOVIĆ NAPRAVILA HAOS: Uputila ŠOKANTNU PORUKU ŠA PJEVAČICA ŠOKIRALA CRNOGORCE! Nataša Bekvalac pjevala Lukasov hit! (FOTO) Ovi lijekovi utječu na menstrualni ciklus žena “Boki, ZAGRLI MI TATU!” Kćerka POKOJNOG ČLANA RIBLJE ČORBE se oprostila od Bore Đorđevića (FOTO) ANELI URNISALA JANJUŠA! Otkrila šta je radio krišom! “Uznemiravao me je, ali nisam na kraju htjela da odem u policiju” “NADAO SAM SE DA ĆE SE IZVUĆI! E, MOJ SINKO…” Miroslav Ilić se oprostio od Bore Čorbe! Otkrio sve o njihovom POSLJEDNJEM SUSRETU Trostruki ubica iz Sanskog Mosta branio se šutnjom Aca Lukas potresen SMRĆU BORE ČORBE: “Brate…” (FOTO) MIONA DONIJELA ŠOKANTNU ODLUKU: Saopštila Ša da je KRAJ ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Je li sad sve jasno hejterima – imam lijep život! “Jedem sve kvalitetno i domaće, a imam veliku ljubav”(VIDEO) Marija Šerifović objavila preslatku sliku sina: MARIO NAPUNIO 9 MJESECI Ronaldo i Georgina uhvaćeni u “nezgodnom” trenutku na jahti (FOTO)

MIONA DONIJELA ŠOKANTNU ODLUKU: Saopštila Ša da je KRAJ

Objavio: RHT
04/09/2024 11:59 AM

MIONA DONIJELA ŠOKANTNU ODLUKU

Miona Jovanović spremila je pravo iznenađenje.

Foto: Printscreen/ TV Pink

Pjevačica i takmičarka rijalitija Miona Jovanović izazvala je veliku pažnju javnosti snimkom sa snimanja spota za novu pjesmu koja će biti objavljena nakon njenog ulaska u rijaliti. Uzbuđenje oko ovog događaja dodatno je podgrejao njen dečko Nenad Aleksić Ša, koji je pružio podršku Mioni i bio uz nju tokom cijelog procesa snimanja.

MIONA DONIJELA ŠOKANTNU ODLUKU


Na snimku koji je Miona podijelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama moglo se vidjeti kako uživa u trenucima stvaranja novog muzičkog djela. U pozadini se čuo ritam pjesme, dok je Miona sa osmjehom na licu pokazivala svoje talente i energiju koju unosi u svaki nastup. Ovaj video je izazvao veliko interesovanje publike, koja nestrpljivo očekuje premijeru novog spota i pjesme.

Miona Jovanović Zadruga Instagram
Foto: Hype

 Miona je rekla Nenadu da je kraj, da je vrijeme da se ubrzaju, jer se sve priprema za ulazak… Moraju da srede spot, da se spakuju, da sve dođe na svoje. Budući da je Ša perfekcionista, nije htio da prepusti sve slučaju, nego je Mioni odmah pružio podršku. Zajedno su sve osmislili. Mnogi su bili oduševljeni kada su saznali da ih čeka iznenađenje, a naročito fanovi, koji im neprestano pišu da jedva čekaju da vide šta su im pripremili – govori izvor za “Republiku”.

Najvjerniji savjetnik

Nenad Aleksić Ša, poznati reper i producent, nije krio ponos zbog uspjeha svoje djevojke. On je bio uz nju tokom cijelog procesa snimanja spota, pružajući joj podršku i djelujući kao njen najvjerniji savjetnik. Njihova ljubavna priča, upotpunjena muzičkim izazovima, privukla je pažnju javnosti. Fanovi su jedva dočekali da vide kako će se njihova saradnja odraziti na novi hit koji Miona priprema…

Pročitajte i: Ronaldo i Georgina uhvaćeni u “nezgodnom” trenutku na jahti (FOTO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS