calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladiću i djevojci koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO) VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi?

ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO)

Objavio: RHT
03/09/2024 9:59 AM

ANITA SE POVUKLA U MANASTIR

Stanojlović s mora svratila na sveto mjesto.

Foto: Youtube.com/Premijera Official

Pobjednica posljednjeg rijalitija Anita Stanojlović koja već neko vrijeme boravi u Crnoj Gori, iskoristila je priliku da nakon mora, gdje je uživala sa sinom Aleksejem, posjeti i najveću svetinju, te se pomoli Svetom Vasiliju pod Ostrogom. 

ANITA SE POVUKLA U MANASTIR

Ona je u svojoj Instagram priči objavila sliku manastira u stijeni, čuvenog po mnogim čudima koja su poznata i izvan granica Srpske pravoslavne crkve… Na poklonjenje moštima velikog čudotvorca oca Vasilija Ostroškog dolaze i pripadnici drugih vjera.

Republika
Anita Stanojlović posetila manastir Ostrog / Foto: Instagram

Ni Anita nije propustila da sa svojim nasljednikom svrati u ovu veliku svetinju i obavijesti svoje pratioce na društvenoj mreži da je upravo na ovom svetom mjestu potražila smirenje. Nakon svih turbulencija koje je imala u proteklih godinu dana.

Nova ljubavna romansa

Podsjetimo, Stanojlović je u rijalitiju u kojoj je trijumfovala ušla kao zakonita supruga Jovane Tomić Matore. Sa njom je neposredno pred prošlu sezonu rijalitija sklopila brak upravo u Crnoj Gori. Ubrzo nakon što su kao bračni par ušetale u “Belu kuću” dogodio im se ljubavni brodolom kada je isplivala Anitina afera sa Mateom Car, koja ju je javno raskrinkala.

Iako je isprva molila Matoru da joj oprosti i da se pomire, te naizgled vidno patila, sve se to promijenilo kada se pojavio Anđelo Ranković. Sa njim je maltene preko noći uplovila u novu ljubavnu romansu, koja je potrajala do kraja rijalitija. A kako oboje tvrde, funkcioniše i napolju.

Međutim, mnogi su u njihovu ljubav i vezu sumnjali i dok su bili pred kamerama. Pogotovo kada se završo rijaliti. Čak se i ovih dana, otkako je Anita sa sinom u Crnogorskom primorju, svo vrijeme špekuliše o njihovom odnosu. Koji drugima ne djeluje tako idilično, kako njih dvoje svo vrijeme pričaju.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS