calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil! HEJTERI, BUJRUM NA DOMAĆI NAJBOLJI SOK I PEKMEZ! Elmedin je široke ruke! FATIMA MIJEŠAJ! Savršen izlazak Nives Celzijus iz vode: Nekima se zavrtjelo u glavi zbog ovog snimka Moje dijete će izabrati svoj put! Bog je imao bolji put za mene! KADA SAM RAZBIO GLAVU, TADA SU SIHRE ? ŠTA SARAJLIJE MISLE O CIJENI VOĆA I POVRĆA? Bitno je da ima, a što sam jela 2 banane, sad ću jednu! Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI

HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj

Objavio: RHT
02/09/2024 3:59 PM

HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA

Anđelo Ranković je morao da pecne, ali s pravom po mišljenju mnogih…

Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Bivša učesnica rijalitija Jovana Tomić Matora, gostovala je sinoć u emisiji “Narod pita”, pa se posebno dotakla Anđela Rankovića. Koji je u vezi sa njenom bivšom partnerkom Anitom Stanojlović.

HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA

Matora tvrdi da maneken ima fetiš na njene djevojke, te zato često na njih baca oko.

Sada se i on oglasio, pa je kratko prokomentarisao cijelu situaciju.

– Ma ne zanima me da pričam bilo šta na tu temu. Jovanini postupci govore samo o njoj i to je sve. Ne želim da ratujem sa bilo kim, gledam svoj život i svoja posla – kratko je rekao maneken.

Inače, Jovana je podsjetimo, u toku pomenute emisije ušla u sukob i sa Lejdi Di.

 Ja nemam problem niti lošu krv sa bilo kim. Vidim da je ona pri svom karakteru i mnogo mi je to draže nego da imamo animozitet. A izlazimo zajedno kao što neki rade. Uvijek ću svima pružiti ruku i zaista nema potrebe da objašnjavanjem. – rekla je Matora, a Lejdi se nadovezala:

“Krivo mi je što je sumnjala…”

 Meni je krivo što se sve tako izdešavalo i zaista sam htjela da se to ispravi. Krivo mi je što je sumnjala u mene, ali ne mogu da zaboravim razgovor na klupi kad je prišla. Prvo jako me je razočarala jer nije odmah došla da ispravimo, već je vjerovala nebitnoj personi Sandri Rešić.

Pročitajte i: Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti.

BONUS VIDEO: 

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS