calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU”

ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO)

Objavio: RHT
02/09/2024 10:20 AM

ANITINE TANGE U PRVOM PLANU

Stanojlović poslala razglednicu iz Crne Gore.

Foto: Instagram.com/aniita.stanojlovic

O vezi pobjednice posljednjeg rijalitija Anite Stanojlović Anđela Rankovića polemiše se svo vrijeme nakon završetka takmičenja. A njih dvoje i sami dolivaju ulje na vatru, te rasplamsavaju glasine da uopšte i nisu zajedno. 

ANITINE TANGE U PRVOM PLANU

Pored toga što je Anita često ljutito znala potvrdno da odgovori na uporna pitanja pratilaca na društvenim mežama da li su raskinuli, nerijetko su i svojim ponašanjem ostavljali utisak da svako živi svoj život. Tako je Stanojlović odmah po izlasku iz “Bele kuće” otišla na, kako je sama naglasila, zasluženi odmor sa svojim sinom Aleksejem. Tvrdila je i da će odmah poslije toga ići na ljetovanje sa Anđelom…

Republika
Anita Stanojlović uživa za sve pare u Crnoj Gori

No, sada je ponovo sa djetetom na moru – bez Anđela. Na Crnogorskom primorju svakodnevno uživa u aktivnostima u i na vodi. A na vožnja skuterom se poprilično primila…

Osim vožnje, ona je iskoristila priliku i da pozira i počasti fanove izazovnim objavama. Naime, dok se fotografisala, bijele tange su sijevnule u objektiv. Pošto je sjedila okrenuta leđima od kamere, s romantičnim pogledom na zalazak sunca. Postavlja se pitanje šta će na sve ovo kazati Anđelo?

Zajedničke avanture

Inače, kroz svoje svakodnevne postove, Anita je u početku dijelila i slike koje pokazuju kako je provodila dane sa svojim sinom Aleksejem.

Njihove zajedničke avanture, uključujući fotke i video snimke iz luna parka, izazvale su simpatije njenih obožavalaca. Međutim, mnogi su joj zamjerili što pred djetetom provokativno pozira da bi napravila dobre fotografije za široke narodne mase. Od prvog dana je i prozivaju što njen dečko nije sa njima.

Pročitajte i: HOROSKOP – Šta nam donosi septembar? Ko će dobiti novac, a ko novu ljubav?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS