calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

Jovana Cvijanović otkrila: IVAN MARINKOVIĆ IMA PLAN, A JELENA GA ČEKA U RIJALITIJU! Sve na dlanu?

Objavio: RHT
28/08/2024 3:40 PM

IVAN MARINKOVIĆ IMA PLAN, A JELENA GA ČEKA U RIJALITIJU!

Jovana Cvijanović otkrila je zanimljive detalje o Ivanovom planu koji se tiče njegovog učešća u rijalitiju, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Prema njenim riječima, Ivan je detaljno osmislio strategiju kako bi što bolje prošao u ovom izazovnom okruženju.

“Ivan ima vrlo jasan plan kako će se ponašati i šta će raditi tokom boravka u rijalitiju. Sve je isplanirao do posljednjeg detalja. Jelena ga već čeka unutra, i to mu dodatno daje snagu da izdrži sve izazove”, izjavila je Jovana.

Ona je dodala da Jelena zna sve o Ivanovim planovima. “Sve je na dlanu, nema tu više tajni. Jelena je tu, a on je odlučan da ostvari svoje ciljeve. Biće zanimljivo gledati kako će se sve to odvijati”, kazala je Jovana, nagovještavajući burne trenutke koji nas očekuju u rijalitiju. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i STANISLAV KROFAK SE VRATIO STAROJ LJUBAVI? ZADAO BRUTALAN udarac! Ovaj PRIZOR za Maju neće biti prijatan?

Nedavno je u svim medijima osvanula vijest o raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Bivši partneri, nisu se oglašavali o ovoj temi. 

– Najveći zaj*b u životu je poigrati se sa ženom koja još samo iz aviona nije pala. Pa ustala – pisalo je u objavi.

Ni Stanislav nije ostao dužan i prećutao na Majine indirektne poruke. Naime, on je, takođe, na svom Instagram profilu poslao jaku poruku. Za koju pratioci na društvenim mrežama misle da je upućena Maji.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS