calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kruži snimak TRENUTKA PADA helikoptera OS BiH: Srušio se u Jablaničko jezero (VIDEO) SLUŠKINJE ME NOSE DO SALONA, UNAJMILI SMO JOŠ TRI! Srpska influenserka koja pliva u novcu razbjesnila javnost izjavom SVAĐA, SVE BACIO KROZ PROZOR, NASTAO HAOS! Elmedin ispunio obećanje TAKI JE KRIV ZA PREKID! Podmetnuo poruke? Nije podnosio Stanislava! Očajna situacija, svi detalji! SEVERINU ŽELE PROTJERATI IZ HRVATSKE NAKON SRAMNOG POTEZA! Komentari na društvenim mrežama su brutalni DOSTA SAM VAS PUŠTAO! Samo Fatima sluša! Moja je glavna riječ je l’ JASNO?! Aca Lukas se direktno obratio gradonačelnici Sarajeva: Žao mi je što od drveta ne vidi šumu! Teška nesreća na Stupu: Vozilo prošlo kroz metalnu ogradu i visi s mosta, izvlače ga vatrogasci Stanijin Alibaba promijenio imidž: Starleta je od njega napravila svog Bali-bega! (Foto) SLIJEDI HAOS! Milena Kačavenda posvetila tetovažu bivšem suprugu! Svi se pitaju šta stoji iza tog gesta “LEPI MIĆA ME PREVARIO SA MNOM, UŽIVALA SAM!” Šok u emisiji uživo, ona se javila i izgovorila ove riječi, muk u studiju! Mogući pljuskovi širom države DNEVNI HOROSKOP ZA 28. AVGUST 2024: Blizanci za kompromis, Vaga nezadovoljna, Ribama moguć dobitak JAVNO OBJAVLJENI ŠOK DETALJI SA SVADBE ANITE I MATORE! Šutio je godinu, a sad je odlučio da razotkrije Stanojlovićku! Šta se dogodilo s Ognjenom Amidžićem? Od crne kose nije ostalo baš ništa Jokić otkrio tajnu svoje dijete: Evo kako je skinuo 14 kilograma

JAVNO OBJAVLJENI ŠOK DETALJI SA SVADBE ANITE I MATORE! Šutio je godinu, a sad je odlučio da razotkrije Stanojlovićku!

Objavio: RHT
28/08/2024 9:00 AM

JAVNO OBJAVLJENI ŠOK DETALJI SA SVADBE ANITE I MATORE!

Glamurozna svadba rijaliti učesnica Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore održana je prošle godine u Crnoj Gori, a prisustvovao je veliki broj Matorinih prijatelja iz rijalitija.

JAVNO OBJAVLJENI ŠOK DETALJI SA SVADBE ANITE I MATORE!/Foto: hype

Jedan od njih je i pjevač Mikica Bojanić, koji je nakon godinu dana odlučio da progovori i otkrije šta se tačno događalo tog dana.

Mikica nije imao lijepe riječi za Anitu, ističući da je veoma lukava i da uopće nije naivna, kako neki misle.

-Rekao sam još tamo da je djevojka mlada, željna pažnje, zanima je televizija, naravno i novac. Od početka sam to znao, bili smo krevet do kreveta, davao sam joj i neke savjete. Mlada je, mnogo toga joj se u životu dogodilo brzo, a pritom je veoma lukava. Ljudi se varaju kada misle da je Anita naivna, kod nje je sve nepredvidivo. Nikad ne možeš da znaš šta će se dogoditi – rekao je on i otkrio nepoznate detalje sa svadbe Anite i Matore:

Foto: printscreen

Svadba je bila prelijepa. Ali se vidjelo da nešto nije u redu, iako nisam znao šta se događalo iza zatvorenih vrata. Ermina i Sandra Rešić su bile u sobi, šminkale se. Mi smo bili napolju, ali se vidjelo i čulo da nije sve bilo kako treba. Sada se sve saznalo. Neke stvari mi nisu jasne. Matoru sam upoznao tamo, ona se klela u Rešićku i Đedovića, a sad nije dobra s njima. Čuo sam se s njom, ali mi je mnogo toga nejasno. Prijatelj ti je neko i kada je najbolji i kada je najgori, ne možeš lako odustati od njega – rekao je on za Grand.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS