calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO! Život sa dvije žene! Elmedin otjerao Janu od stola? Pišu joj udvarači? (FOTO/VIDEO) Ben Aflek brzo zaboravio Dženifer Lopez, vrijeme provodi sa novom djevojkom OVO SU NAJSTARIJI I NAJVEĆI LUKSUZNI BRENDOVI NA SVIJETU! Neki od njih traju više od 100 godina! Muškarci u BiH među najvišima na svijetu

Nema kraja INCIDENTIMA Ivana i Jelene?Marinković je pljunuo u lice, Ilićeva mu prijeti policijom

Objavio: RHT
25/08/2024 1:30 PM

Nema kraja INCIDENTIMA Ivana i Jelene?

Ivan i Jelena Marinković dok su bili u braku Foto:ATAImages

Svi se pitaju ima li kraja drami bivših supružnika.

Sinoć je došlo do razmirica ispred zgrade u kojoj živi Ivan Marinković, kada je njegova bivša supruga, Jelena Ilić, prouzrokovala haos.

Ovaj događaj privukao je pažnju medija, a Ivan se tim povodom oglasio i podijelio svoju stranu priče.

Marinković je otkrio da Jelena već danima prijeti i pokušava da ga kontaktira. Prema njegovim riječima, razlog njenog dolaska nije bio vezan za njihovog psa Beku.

– S obzirom na to da sam joj rekao da ću da joj vratim Beku u nedjelju, a sada je subota, nije došla zbog psa sigurno. Mislim da je došla da vidi da li je Miljana Kulić tu i da me progoni. Zvala me je, nisam htio da joj se javim, nemamo mi šta da pričamo. Rekao sam joj kad i gdje da bude ako želi da uzme psa.

Nema kraja INCIDENTIMA Ivana i Jelene?

Ovo je klasično uhođenje. Prijeti mi policijom već nekoliko dana, a zapravo je ljubomorna što je Miljana kod mene. Plaši se da se nismo pomirili, to bi joj bilo ostvarenje najgore noćne more. Čak i da jesam, kakva je to osoba kojoj bi smetalo da se pomirim sa majkom svog djeteta? Nek ide i nek živi životom starlete, mene nek ostavi na miru. Non-stop mi prijeti u porukama i konstantno me vrijeđa, sve čuvam kao dokaz. A onda kada joj ja odgovorim, onda se pravi žrtva, iako je vrlo jasno ko je prvi počeo – izjavio je Ivan za Informer.

Ovaj incident dodatno je zaoštrio već napete odnose između bivših supružnika, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje razvoj situacije.

Jelena i Ivan ne miruju nakon skandala čiji su bili akteri. Netrpeljivost je u jednom momentu postala toliko velika da je Marinković pljunuo svoju bivšu suprugu uživo u programu.

BONUS VIDEO:

sd.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS