calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

KENAN TAHIROVIĆ OTVORENO O SITUACIJI KADA JE RAZBIJAO U RIJALITIJU, A TO NISU VIDJELI GLEDAOCI? Ženim se!

Objavio: RHT
24/08/2024 9:30 PM

Kenan Tahirović razbijao u rijalitiju

Kenan Tahirović, poznat po svom učešću u rijalitiju, nedavno je otkrio kako su gledaoci propustili mnoge trenutke u kojima je on dominirao tokom takmičenja. Iako su kamere zabilježile većinu dešavanja, Kenan je ispričao da su neki od njegovih najvažnijih poteza i strategija ostali izvan kadra.

Kenan Tahirović razbijao u rijalitiju/Foto: Hype

„Bilo je trenutaka kada sam bio na vrhuncu igre. Donosio ključne odluke i kontrolisao situaciju, ali ti momenti nisu dospjeli do publike,“ rekao je Kenan. Istakao je da mu je bilo važno da ostane smiren i da ne pokazuje emocije, što mu je omogućilo da manipuliše događajima i učesnicima bez da se to jasno vidi.

Osim priče o rijalitiju, Kenan je otkrio da planira da se oženi svojom dugogodišnjom djevojkom. „Rijaliti je bio samo jedan dio mog života, ali sada sam spreman za pravu stvar – brak s osobom koju volim,“ izjavio je Kenan, najavljujući novi početak izvan svjetla reflektora. Šta je sve izjavio poslušajte u nastavku:

Čitajte i PREPISKA JELENE I IVANA:“Jelena, pitam te još jednom, da li shvataš da nemam dinara, nemam toalet papir, lijek, nemam ništa” ŠOK! (FOTO)

Haos nakon razvoda Ivana Marinkovića i Jelene Marinković ne prestaje. Da stvar bude još gora, sada su isplivale i njihove prepiske, koje su, sudeći po porukama, nastale tokom jučerašnjeg dana.

Na društvenoj mreži Instagram, Marko Đedović objavio je niz poruka između Ivana i Jelene. U njima Ivan ističe kako nema ni dinara, a od nje traži pozajmicu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS