calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO) Đački autobus se sudario s automobilom kod Novog Sada, ima i žrtava MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Gola u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) “IDEM ZAJEDNO S ANĐELOM NA LIJEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! Dnevni horoskop za srijedu, 2. oktobar 2024: Lavovi slave ogroman uspjeh, Vodolije muči osjećaj krivice, Ribe moraju biti pažljive, a Vi? Viralni test: Vidimo li iste boje, da li ste “zeleni” ili “plavi” kao i svi ostali? Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?!

ANITA SPAKOVALA KOFERE I ODLAZI! Prelomila i donijela odluku, Anđelo ZANIJEMIO!

Objavio: RHT
22/08/2024 6:40 PM

Anita spakovala kofere i odlazi!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović danas je na svom Instagram profilu podijelila intrigantan snimak s aerodroma “Nikola Tesla”, što je odmah pokrenulo lavinu špekulacija među njenim pratiteljima.

Na snimku se vidi da je Anita u putnoj opremi, spremna za putovanje, ali njena destinacija još uvijek je misterija.

Photo: Printscreen Instagram/aniita.stanojlovic/Anita spakovala kofere i odlazi!

Također, dodatno je podstaknuta sumnja i pitanje koje se pojavilo među pratiteljima: da li njen dečko Anđelo Ranković putuje s njom?

Na snimku se ne vidi Anđelo, te se špekuliše da li je u njihovom odnosu sve kako treba.

Šesnaest tužbi podneseno protiv Stanojlovićeve

Anita je, podsjetimo, nedavno ispričala da je saznala da je Matorina kuma podnijela čak 16 tužbi protiv nje.

-Čula sam samo da mi je spremila 16 tužbi, nismo u kontaktu, niti me zanima, sve mi je stiglo u Kruševac i stvarno nisam stigla ništa od toga da pogledam. Niko me nije kontaktirao, svi samo prijete i to je to. Ne želim uplitati nikoga, samo znam da su mom frizeru prijetili – poručila je Stanojlovićeva.

Čitajte i “Svako ima UMJETNIČKI PERFORMANS, KAKAV GOD DA JE…!” Aca Lukas o Desingerici i pjevačicama: To je veći NEMORAL nego njegov NASTUP! (VIDEO)

Najveća balkanska zvijezda je progovorila o trenutno vrlo aktuelnom izvođaču, koji izaziva brojne kontroverze.

Naime, Aca Lukas je upitan da prokomentariše kolegu iz rep branše – Dragomira Despića Desingericu.

“Svako ima umjetnički performans, kakav god da je. Ako on za to ima publiku, onda je to sasvim okej”, kaže Lukas na početku.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS