calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO) Đački autobus se sudario s automobilom kod Novog Sada, ima i žrtava MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Gola u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) “IDEM ZAJEDNO S ANĐELOM NA LIJEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! Dnevni horoskop za srijedu, 2. oktobar 2024: Lavovi slave ogroman uspjeh, Vodolije muči osjećaj krivice, Ribe moraju biti pažljive, a Vi? Viralni test: Vidimo li iste boje, da li ste “zeleni” ili “plavi” kao i svi ostali? Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?!

MILJANA I IVAN UHVAĆENI ZAJEDNO! Nakon Niša, oni se ne razdvajaju ni u Beogradu! (FOTO)

Objavio: RHT
21/08/2024 11:20 PM

MILJANA I IVAN UHVAĆENI ZAJEDNO!

photo: printscreen / instagram / marijakulic_mtaz

Rijaliti zvijezde Miljana Kulić i Ivan Marinković ne razdvajaju se nakon završetka rijalitija u kojem su zajedno obitavali.

Naime, oni su izgladili odnose, te je Ivan Marinković prvo nekoliko dana proveo u Nišu, a sada je Miljana Kulić otkrila da se trenutno nalaze u Beogradu, budući da su se slikali u restoranu blizu stana Ivana Marinkovića.

MILJANA I IVAN UHVAĆENI ZAJEDNO U BEOGRADU!

photo: printscreen / instagram / marijakulic_mtaz

Kulićeva se prvo oglasila iz jednog salona ljepote, gdje je radila nokte, a potom je objavila i fotku iz restorana, dok joj je društvo pravio upravo Marinković.

Oni su pozirali nasmijani, a mnogi su primijetili da Miljana Kulić izgleda nikad bolje.

IVAN ODBIJA DA POTPIŠE PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA?!

Jelena danima pokušava da dođe do Ivana kako bi mu dala papire za sporazumni razvod, ali kako stvari stoje on nju navodno sve vrijeme izbjegava, pa je Jelena našla rješenje.

Ona je Ivanu ostavila papire na portirnici zgrade jedne televizje, jer on sutra gostuje u emisiji na istoj, te se nada da će ih tada uzeti i potpisati.

Čitajte i SLIJEDI LI RASKID ANITE I ANĐELA?! Donio KONAČNU ODLUKU! (FOTO)

Bivši takmičar rijalitija Anđelo Ranković ponovo je privukao pažnju javnosti objavljivanjem fotografije iz teretane, Na njima se jasno vidi da je već uspio da nabije mišiće…

SLIJEDI RASKID ANITE I ANĐELA?!

Ova objava nije prošla neprimjećeno među pripadnicama ljepšeg spola, koje su bile oduševljene Anđelovim izgledom. A mnoge od njih se pitaju slijedi li njegov raskid sa Anitom?

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS