calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bivša košarkašica JAVNO TRAŽI POMOĆ! Njene eksplicitne fotografije PRODAJU bez dozvole ? Princ Vilijam ne želi da vidi brata: Hari ponovo nepoželjan u kraljevskoj porodici Nova nesreća u Hercegovini: Četiri osobe povrijeđene, maloljetnik teže “NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspio da POBIJEDI sebe samog, pa dao prijedlog konkurenciji da urade isto! (FOTO) Potpuni promašaj: Djevojka naručila haljinu iz snova, dobila onu iz noćnih mora Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean “POŠTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE Nevrijeme u Crnoj Gori: Stanovništvo bez struje, na aerodromu bare HAOS NA AVALI! Policija intervenisala u vili Verice Rakočević?! HYPETV U NOVOM PAZARU! Ekskluzivan snimak gorštaka sa Golije i sina o čijoj BORBI ZA ŽIVOT je pričala njegova majka (FOTO/VIDEO) Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna VELIKA OSVETA ANELI! Janjušu se ne piše dobro! ANITA SLAGALA POLICIJU! Otkriveni svi detalji prijave u MUP-u – Anđelo ključni svjedok HOSPITALIZOVAN UROŠ: Izbio skandal u porodici Tročlana porodica sletjela prema jezeru kod Jablanice: Beba bila u automobilu Henny zaljubljen do ušiju u Džejlu Ramović? “Spremamo treću pjesmu, možda se ja prilagodim njoj?!” (VIDEO)

ANITA SLAGALA POLICIJU! Otkriveni svi detalji prijave u MUP-u – Anđelo ključni svjedok

Objavio: RHT
19/08/2024 3:00 PM

ANITA SLAGALA POLICIJU

Otkriveno šta je Anita Stanojlović prećutala kada je podnijela prijavu u policiji.


Foto: Printskrin – Pink TV

Pobjednica prethodnog rijalitija Anita Stanojlović nije bila potpuno otvorena i iskrena kada je prošle nedjelje u policisjkoj stanici na Zvezdari, na odeljenju za visoko tehnološki kriminal, prijavila prijetnje koje već nedjeljama unazad dobija, piše “Skandal”. 

ANITA SLAGALA POLICIJU

 Nije to samo 5-6 stranica koje je ona prijavila, ona prijetnje dobiva i preko SMS poruka. Ali, i preko drugih stranica na društvenim mrežama. Ona se samo opredijelila da konkretno prijavi ovih nekoliko za koje sumnja da je jedna osoba njoj vrlo bliska iza toga. Zbog toga je riješila da se samo fokusira na te stranice, a ove druge je ignorisala – otkrio je izvor i nastavio:

– Ako dođe do istrage, sigurno će se obuhvatiti još nekoliko stranica i telefonskih brojeva sa kojih je dobivala prijetnje. Njoj je najbitnije da se istraže ovi, zato što sumnja da jedna osoba bliska njenoj bivšoj ženi Matoroj stoji iza svega toga. Čak je i Anđelo bio u fazonu da prijavi sve, ali ona je striktno htjela ovako kako je uradila. Jer, želi da sve to istera na čistac – priča izvor za pomenuti mediji. 

“Odlučila sam da se malo pozabavim hejtreima”

– Iako sam srećna i uživam u svakom trenutku, ipak sam odlučila da se malo pozabavim hejtreima. I da im dam malo na važnosti. Ali, najjači hit mi je to što je moja najveća hejterka koja se pravi najviše bitna od svih, neko ko kupuje broj na trafici. Kako joj se ne bi ušlo u trag. Ja samo vjerujem u MUP Srbije, pa samo neka prate razvoj situacije – ispričala je Anita. 

Pročitajte i: Muškarci znaju šta žele u vezi: Ove stvari očekuju od svojih partnerki.

BONUS VIDEO:

(Skandal/hypebig.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS