calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI ESTRADNI RAT! Nagazila na kolegicu u emisiji “Preteres”: “Maja Nikolić je shizofreničarka” Šta se događa s Lunom Đogani otkako Marku Miljkoviću prijeti sedam mjeseci zatvora? Evo svih detalja… Djevojka iz BiH se pohvalila iznenadnim gostom na svadbenom fotografisanju, prišao im Vin Dizel Fatima ne može da gleda Janu dok priča o svadbi sa Elmedinom i naređuje joj! Nije mu dugo trebalo: Pogledajte prvi gol Kilijana Mbapea za Real Madrid Konačno se saznalo ko je moćnik kojeg je osvojila Milica iz Niša: Prebogati milioner osvanuo, gledajte ga samo KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ NA JAHTI Isplivale obnažene slike, Manuela se odmah pokajala! “Nismo imali za hljeb! Nosili smo tuđe stvari, bili smo mnogo siromašni!” TRIK FX “Ne stidimo se!” U dijelovima Crne Gore i Hrvatske zabilježeno snažno nevrijeme, temperatura padala i za 18 stepeni Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok!

ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU Procurile šokantne prepiske! ANĐELO SVE PRIZNAO

Objavio: RHT
14/08/2024 7:15 PM

ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU

Anđelo Ranković ne želi ni da čuje za brak s Anitom.

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković svim silama se trudi da objasni da između Anite Stanojlović i njega sve savršeno funkcioniše. Međutim, razdvaja ih daljina jer je ona u Kruševcu, a on u Beogradu.

ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU

Njihovi fanovi su očekivali da će Anđelo uskoro vjeriti Anitu, pa su čak ponudili da kupe skupocjeni prsten, kako piše “Star”. “Međutim, Anđelo im je odgovorio da ne žure i da će do vjeridbe kasnije doći.

Kada je Ranković shvatio da mu svakodnevno pišu i da su ozbiljni u namjeri da pošalju oko 1.000 eura za prsten, on im je sastavio podužu poruku. I objasnio da ne planira da vjeri Stanojlović.

Obrazložio je da su mladi i da su tek napustili rijaliti, da su razdvojeni trenutno i da je neophodno vrijeme da bi shvatili u kom smjeru ide njihove veza. Dodao je da je najvažnije da se oni vole i da niko ne treba da ga forsira oko vjeridbe.

Njihove fanove je to navodno šokiralo, pa su odmah pisali Aniti da Anđelo zapravo želi da je ostavi.

– Mi mislimo da on nju ne voli i da sad samo glumi. Morali smo da javimo Aniti da Anđelo ne želi vjeridbu. A mi smo se organizovali i skupili 1.000 eura za prsten. Da je htio da je vjeri, on bi to do sada već uradio. Izgleda da samo čeka da dobije pare i pobjegne u Dubai – govori za pomenuti medij jedan od fanova iz njihove grupe.

Servirao joj svoju priču

Anita je plakala kao kiša kad joj je rečeno da Anđelo neće da je vjeri. Odmah ga je pozvala telefonom i otkrila kakve poruke dobija. A on joj je servirao svoju priču.

Ona je takođe počela da sumnja, s obzirom na ovakav njegov stav.

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: More sam prvi put vidjela sa 29 godina! “SADA IMAMO PUNO PARA…” Zašto je pobjegla od Jane? (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(Star/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS