calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

MIONA I ŠA ZAKAZALI TAJNO VJENČANJE: Zašto se sve krije?

Objavio: RHT
14/08/2024 1:15 PM

MIONA I ŠA ZAKAZALI TAJNO VJENČANJE

Pjevačicina drugarica otkrila detalje!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mnogi su vezi Mione Jovanović Nenada Aleksića Ša dali rok trajanja još u posljednjem rijalitiju. Međutim, njihova ljubav i dalje opstaje.

MIONA I ŠA ZAKAZALI TAJNO VJENČANJE

Kako je navela Mionina drugarica, njih dvoje uživaju, a nedavno su pričali i o vjenčanju. Ša smatra da je Miona njegova srodna duša i uskoro planira da je vjeri, nakon čega će otići kod matičara.

Međutim, pošto njena porodica i dalje ne prihvata tu vezu, oni misle da će njeni popustiti tek kada se budu vjenčali. To planiraju da urade u oktobru.

– Mioni nije bilo baš svejedno kad je Ša počeo da govori o vjenčanju. Ali, pošto žive zajedno i planiraju svašta nešto za budućnost, logično je da je to sljedeći korak. Jedino što nju tišti jeste to što i dalje nema kontakt sa porodicom. Ne zna kako bi oni prihvatili ako se ona vjenča u tajnosti – otkriva za “Star” Mionina drugarica, pa dodaje:

– Sa druge strane, nakon dugog razgovora oboje su zaključi da je možda i najpametnije da se vjenčaju. Ali, da to niko ne zna, pa kada njena porodica shvati koliko se vole i da lijepo funkcioniše da tada naprave veliko slavlje. I objelodane svima da su u braku. Ša bi volio i da uskoro postane otac, ali neće da pritiska Mionu, jer shvata da ona sada hoće da se posveti karijeri.

Ne znam zašto ljudi imaju o njima predrasude, ali Miona je stvarno srećna. Ša joj sve čini i nijednom se nisu posvađali otkad žive zajedno van kamera. Ne znam detalje, ali mislim da će sačekati do oktobra, pa ako do tada Mionini ne popuste, onda će da obave građansko vjenčanje. Još ništa ne znaju, pričaju o tome, pa će uskoro da odluče šta je najpametnije za njih – dodala je Mionina drugarica, pa otkrila:

Nije uopšte zdravstveno kako treba

– Njena majka je loše, svaki dan plače. Ne zna šta će da radi, naravno, majka je. Ne može da je ne boli. Kuka kako ne zna šta se desilo i kada će Miona da uvidi šta je napravila. Nije uopšte zdravstveno kako treba. Kada bi čula da će Miona da se vjenča sa Ša, mislim da bi presvisnula od muke. Dok otac i nekako može da popusti, mama i baba nikako baš.

Pročitajte i: 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL Imenovan žiri za Posebnu nagradu.

BONUS VIDEO:

(Star/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS