calendar

Ponedeljak 12. Avgust, 2023

Sultan Elmedin: Pobijedio sam hejtera! Živim jako!

Objavio: RHT
12/08/2024 7:20 PM

Sultan Elmedin: Pobijedio sam hejtera!

U rijalitiju “Život s dvije žene”, Sultan Elmedin je postao poznat po svom jedinstvenom stilu života i sposobnosti da se nosi s kritikama.

Sultan Elmedin: Pobijedio sam hejtera!/Foto: Hype

Dok je ležao opušten u šatoru, Sultan je podijelio svoju priču o tome kako se nosio s hejterom i kako je uspio nadvladati njegovu negativnost. S osmijehom na licu, pričao je kako su mnogi ljudi ljubomorni na njega zbog njegovog uspjeha i načina života s dvije žene.

“Pobijedio sam hejtera time što sam ostao vjeran sebi i svojim uvjerenjima,” rekao je, dodajući da su ga upravo te kritike ojačale.

Za Sultana, ljubomora drugih je samo potvrda da radi nešto ispravno i da je na dobrom putu. Njegova priča inspirira mnoge gledaoce koji se suočavaju s izazovima i osudama, pokazujući da je moguće živjeti autentično i sretno uprkos preprekama. Dok je sunce zalazilo, Sultan je zaključio: “Najvažnije je biti u miru sa sobom i onima koje voliš.”

Detaljnije u nastavku:

Čitajte i ZAŠTO JE ŠA OSTAO BEZ MIONE? Hitno se oglasio

Nenad Aleksić Ša uhvaćen je bez Mione Jovanović i svi se pitaju šta se desilo!

Bivši takmičar rijalitija i poznati reper Nenad Aleksić Ša na Instagram profilu objavio je fotografiju koja je izazvala lavinu komentara.

ZAŠTO JE ŠA OSTAO BEZ MIONE

Naime, Nenad je objavio fotografiju kako uživa u sunčanom danu u sobi, a mnogi su se pitali gdje mu je djevojka Miona Jovanović

Poznato je da su Miona i Ša otputovali na Zlatibor, gdje su proveli nekoliko divnih i mirnih dana. Opuštajući se uz šetnju i lijepu klopu. Iako su se mnogi zapitali da li je Miona otišla kod roditelja, te je zbog toga Ša sam u sobi? Vejrovatno je Jovanović imala nekog drugog posla ili je odmarala, pa nisu pozirali zajedno. 

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS