calendar

Ponedeljak 12. Avgust, 2023

MASKA, NOŽ I BODLJE: Bh. voditeljica Nikolina Veljović ove rekvizite koristi za uživanje

Objavio: RHT
12/08/2024 5:40 PM

Bh. voditeljica Nikolina Veljović ove rekvizite koristi za uživanje

Poznata bh. voditeljica Nikolina Veljović ovih dana uživa na moru, dijeleći s fanovima nezaboravne trenutke svog odmora.

Bh. voditeljica Nikolina Veljović ove rekvizite koristi za uživanje/Foto: Instagram

Njena strast prema avanturama na otvorenom moru vodi je do uzbudljivih podviga, uključujući ronjenje. Opremljena maskom i nožem, Nikolina je zaronila u kristalno plavo more, gdje je uspjela uhvatiti morskog ježa. Ovaj izazovan poduhvat pokazuje njenu hrabrost i spretnost, a morski jež postao je simbol njenog morskog putovanja.

Foto: Instagram

Nikolina ističe da su maske i nož neizostavni rekviziti za potpuno uživanje u morskim avanturama, omogućavajući joj da istražuje podvodni svijet s lakoćom i sigurnošću. Njeni obožavaoci s oduševljenjem prate svaki njen korak, diveći se njenoj smjelosti i entuzijazmu za nove doživljaje. Nikolina Veljović svojim primjerom inspiriše mnoge da se odvaže na istraživanje prirodnih ljepota i uživanje u čarima koje pruža more.

Čitajte i ZAŠTO JE ŠA OSTAO BEZ MIONE? Hitno se oglasio

Nenad Aleksić Ša uhvaćen je bez Mione Jovanović i svi se pitaju šta se desilo!

Bivši takmičar rijalitija i poznati reper Nenad Aleksić Ša na Instagram profilu objavio je fotografiju koja je izazvala lavinu komentara.

ZAŠTO JE ŠA OSTAO BEZ MIONE

Naime, Nenad je objavio fotografiju kako uživa u sunčanom danu u sobi, a mnogi su se pitali gdje mu je djevojka Miona Jovanović

Poznato je da su Miona i Ša otputovali na Zlatibor, gdje su proveli nekoliko divnih i mirnih dana. Opuštajući se uz šetnju i lijepu klopu. Iako su se mnogi zapitali da li je Miona otišla kod roditelja, te je zbog toga Ša sam u sobi? Vejrovatno je Jovanović imala nekog drugog posla ili je odmarala, pa nisu pozirali zajedno. 

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS