calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MAJKA JE ČESTO MIJENJALA MUŠKARCE!” Ispovijest Bojane Pavlović “Kada me je ukrala iz doma, plakala sam da me vrati tamo” SKANDALOZNO! Evo šta je Ša uradio sa Mioninim i Stanislavovim privatnim snimkom! (HYPE PAPARAZZO) Aleksandra Nikolić ZAVRŠILA KOD LJEKARA? Obišla pola grada da pronađe LIJEK? (VIDEO) MAJI MARINKOVIĆ SE IZDEFORMISALI SILKONI U ZADNJICI! Iako se hvalila da je stavila 420 kubika u zadnjicu mora HITNO na remont MIONU I ŠA NAPALI FANOVI NA ZLATIBORU HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO Pjevačica odlijepila za Džinovićem, pa pljunula Melinu: Mlađa sam od nje Ovog vikenda potpuna obustava saobraćaja na glavnoj gradskoj saobraćajnici od Skenderije do Radićeve ulice ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UČESNIK RIJALITIJA LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: HITNO MORA NA OPERACIJU! NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO) Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju Cifra je nevjerovatna: Evo koliko će novca zaraditi Imane Khelif ako večeras osvoji zlato ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Elmedin je veoma mudar! “Malo će reći nekome kad nešto radi…”(VIDEO) UPRAVO SAOPŠTENO! Uhapšen i treći osumnjičeni za planiranje terorističkog napada na koncertu Tejlor Svift SKANDAL Ruskinja otrovala protivnicu na šahovskom turniru: Nadzorne kamere su sve snimile HAOS U NIŠU! IVAN ODVEO MILJANINOG SINA! Evo šta se dešava, ŠOKANTNO!

HAOS U NIŠU! IVAN ODVEO MILJANINOG SINA! Evo šta se dešava, ŠOKANTNO!

Objavio: RHT
09/08/2024 6:00 PM

Ivan odveo Miljaninog sina!

Photo: Printscreen Instagram/marijakulic_mtaz

Ivan Marinković, poznati javna ličnost, nedavno je na svom Instagram profilu otkrio da je proslavio rođendan sa sinom Željkom Kulićem u Nišu. Njih dvojica su proveli vrijeme zajedno, a Ivan je svoje oduševljenje podijelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Nakon proslave rođendana, Ivan Marinković je objavio emotivni snimak sa sinom Željkom. Na snimku se vidi kako su otišli na popodnevni ručak, a potom je uslijedio video iz kola u kome su se vozili i slušali muziku. Ovaj intimni trenutak očigledno je bio dragocjen za oca i sina, te su ga podijelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ivan odveo Miljaninog sina!

Photo: Printscreen Instagram/ivanmarinkovic79_official

Ivan Marinković je pokazao da mu je porodično vrijeme izuzetno važno. Kroz svoje objave na društvenim mrežama dao primjer kako treba negovati odnose unutar porodice. Očigledno je da je rođendan sa sinom proveo na najljepši mogući način, uživajući u zajedničkim trenucima.

Ovo pokazuje da javne ličnosti, pored svojih profesionalnih obaveza, takođe cijene i neguju porodične vrijednosti. Ivan Marinković je time inspiracija mnogima da se posvete i vrednuju svoje porodične odnose, te da pruže pažnju i ljubav svojim najbližima.

Photo: Printscreen Instagram/marijakulic_mtaz

Na Instagram profilu Marije Kulić, gde Miljana često dijeli svoja životna dešavanja, osvanule su zajedničke fotografije Ivana i Miljane koje su odmah postale viralne i preplavile sve društvene mreže. Ivan je odlučio da ih posjeti u Nišu. Prvi korak bio je susret sa Miljanom, poznatijom kao Miksi, s kojom je pio kafu u jednom lokalnom kafiću.

Osim toga, Ivan je ispunio svoje obećanje i konačno se susreo sa sinom Željkom. Nakon susreta, Ivan je podijelio detalje o tome kako je prošlo njihovo vrijeme zajedno i šta je sve poklonio svom sinu. Na objavljenim fotografijama može se vidjeti kako otac i sin provode vrijeme šetajući tržnim centrom. Oni su zajedno razgledali igračke i nosili kesu iz poznate prodavnice igračaka.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS