calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
(HYPE PAPARAZZO) Aleksandra Nikolić ZAVRŠILA KOD LJEKARA? Obišla pola grada da pronađe LIJEK? (VIDEO) MAJI MARINKOVIĆ SE IZDEFORMISALI SILKONI U ZADNJICI! Iako se hvalila da je stavila 420 kubika u zadnjicu mora HITNO na remont MIONU I ŠA NAPALI FANOVI NA ZLATIBORU HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO Pjevačica odlijepila za Džinovićem, pa pljunula Melinu: Mlađa sam od nje Ovog vikenda potpuna obustava saobraćaja na glavnoj gradskoj saobraćajnici od Skenderije do Radićeve ulice ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UČESNIK RIJALITIJA LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: HITNO MORA NA OPERACIJU! NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO) Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju Cifra je nevjerovatna: Evo koliko će novca zaraditi Imane Khelif ako večeras osvoji zlato ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Elmedin je veoma mudar! “Malo će reći nekome kad nešto radi…”(VIDEO) UPRAVO SAOPŠTENO! Uhapšen i treći osumnjičeni za planiranje terorističkog napada na koncertu Tejlor Svift SKANDAL Ruskinja otrovala protivnicu na šahovskom turniru: Nadzorne kamere su sve snimile HAOS U NIŠU! IVAN ODVEO MILJANINOG SINA! Evo šta se dešava, ŠOKANTNO! Maja i Stanislav ne biraju mjesto za strastvenu akciju! PROCURIO INTIMNI SNIMAK IZ BAZENA TAKMIČAKA IZ OVE ZEMLJE PROGLAŠENA ZA MISS OLIMPIJSKIH IGARA 2024: Od njene ljepote zastaje dah, pogledajte kako izgleda

PUKAO RASKID! Očekuje se Mionina reakcija nakon brodoloma

Objavio: RHT
09/08/2024 4:45 PM

PUKAO RASKID

Slađa Lazić se oglasila i sve iznenadila porukom

FOTO: Printscree/Zadruga

Bivša takmičarka posljednjeg rijalitija Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu objavom šokantne poruke.

PUKAO RASKID

Mnogi su se zapitali kome su upućene njene riječi: „Ako ti prija, onda ne puštaj. Mislim, pusti ti, ako si glup

Slađa Lazić, koja je stekla popularnost učešćem u rijalitiju podijelila je sa svojim pratiocima na Instagramu poruku koja je izazvala različite reakcije. Mnogi su pretpostavili da je ova poruka upućena misterioznom muškarcu sa kojim je nedavno raskinula.

Foto: Instagram

Nakon objave ove enigmatične poruke, javnost je burno reagovala, špekulišući o tome kome je poruka namijenjena. I šta bi mogla da znači? No, Slađa Lazić nije dala nikakav dodatni komentar na ovu objavu, ostavljajući svoje pratioce u neizvijesnosti.

Inače, Poršelina je veoma je popularna na društvenim mrežama, gdje često dijeli kontroverzne i provokativne sadržaje. Njena ličnost i stavovi često su tema rasprava i intrigiraju javnost.

Društvene mreže

Nakon učešća u rijalitiju Slađa se posvetila razvoju svoje karijere na društvenim mrežama, gdje je stekla veliki broj pratilaca. Njen život van rijaliti svijeta intrigira mnoge, a objave poput ove posljednje samo doprinose interesovanju javnosti za njen život i stavove.

Svi se pitaju kako će na ovo reagovati Miona Jovanović, koja se sa Slađom družila tokom boravka u rijalitiju. Da li će joj pružiti utjehu poslije ovoga? 

Pročitajte i: Bh. meterolog Nedim Sladić: Ušli smo u još jedan toplotni val! TEMPERATURE IDU I DO 42 CELZIJUSA.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS