calendar

Petak 9. Avgust, 2023

Nakon otkazanih nastupa u Beču Tejlor Svift dolazi u London, održat će pet koncerata

Objavio: RHT
09/08/2024 10:00 AM

Nakon otkazanih nastupa u Beču Tejlor Svift dolazi u London

Pjevačica bi na stadionu Vembli trebala održati posljednjih pet koncerata evropske turneje

Instagram

Britanska policija saopćiča je da ništa ne ukazuje na to da bi planirani napad na koncert pjevačice Tejlor Svift (Taylor Swift) u Beču mogao utjecati na njene koncerte u Londonu. 

– Ništa ne ukazuje na to da će incident koji istražuju austrijske vlasti imati utjecaja na nadolazeće događaje ovdje u Londonu – rekao je glasnogovornik Londonske metropolitanske policije.

Nakon otkazanih nastupa u Beču Tejlor Svift dolazi u London

Pjevačica bi na stadionu Vembli trebala održati posljednjih pet koncerata evropske turneje. 

Ona je već nastupala u Velikoj Britaniji u Edinburgu, Liverpulu i Kardifu, prije nego što je posjetila London na tri noći. 

Svift ponovo dolazi na Vembli 15. augusta na pet noći prije nego što se vrati u Sjevernu Ameriku na posljednje koncerte turneje Eras, koja je prema izvještajima postala koncertna turneja s najvećom zaradom svih vremena. 

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘”

Prema tvrdnjama šefa Uprave državne sigurnosti i obavještajne službe Omara Haijawi-Pirchnera, osumnjičeni je 19-godišnjak planirao napad “eksplozivima”. Te oružjem za “ubadanje i rezanje”. Napade je trebao izvesti na koncertima Taylor Swift na stadionu Ernst Happel. Koji su se trebali održati u četvrtak i petak. “Htio je ubiti sebe i veliku grupu ljudi”, rekao je Haijawi-Pirchner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS