calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera! Policija je na terenu: Tučnjava u tramvaju na Dolac Malti, privremeno obustavljen gradski prijevoz OVAJ SNIMAK BOLI! Žena skočila sa bine tokom nastupa Amadeus benda pa “poljubila patos”

“UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Oglasio se Zola nakon pomirenja Miljane i Ivana, evo šta im je poručio

Objavio: RHT
08/08/2024 7:00 PM

“UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME”

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Bivši učesnik Lazar Čolić Zola ponovo je šokirao svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. On se danima oglašava iz Crne Gore intrigantnim porukama, a takva je bila i posljednja.

– Izdali su me mnogi. Ja njih nisam. Lagali su me mnogi. Ja njih nisam. Varali su me mnogi. Ja njih nisam. Ponižavali su me mnogi. Ja njih nisam. Na kraju su me opet tražili, ja njih nisam – poručio je Zola putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Zola je i juče zaintrigirao svoje pratioce.

– Ubiju čovjeka u tebi, pa se čude kad postaneš zvijer – napisao je Čolić u okviru naslova objave, a svi su se zapitali kome je poslao ovu poruku.

Zola van sebe

Naime, on se uslikao u provodu, dok su u pozadini išli “Jorgovani”, a posebno je izdvojio sljedeće stihove:

-Al’ kako ću ja bez tebe – napisao je Čolić, što je dodatno zaintrigiralo sve.

Ubiju čovjeka u tebi – izdali su me

Mnogi misle da je stihove i poruku posvetio Miljani Kulić, svojoj bivšoj partnerki, koja se takođe nalazi na Crnogorskom primorju. Inače, Kulićeva je nedavno dobila poruku da joj Zola sprema haos i osvetu.

-Gledala sam onog kanja Ivicu i Cara na TikToku i pazi se, Zola i on ti spremaju nešto iza leđa. Ivica je rekao Caru da su Zola i on nešto spremili, samo se boje da to neko neće pokvariti, a sigurno je mislio na tebe – glasila je poruka koju je Miljana dobila, a koju je potom podijelila putem storija.

Čitajte i NAKON VIJESTI O TRUDNOĆI OGLASILA SE MAJA NA INSTAGRAMU: Svi gledaju u OVAJ DETALJ na njenom stomaku

Atraktivna starleta Maja Marinković i Stanislav Krofak već nekoliko dana uživaju na ljetovanju u Crnoj Gori.

OGLASILA SE MAJA/Photo: Antonio Ahel/ATAImages


Najpopularniji rijaliti par svakodnevno fanove izvještava o aktivnostima i romantičnim trenucima na moru. Naravno, Majine zanosne obline su u prvom planu na svakoj fotografiji.

Tako je i sada objavila fotografiju na koji pozira pored svog dečka sa kojim je obnovila vezu pred kraj rijalitija.

Fotografiju pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS