calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup!

STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO)

Objavio: RHT
08/08/2024 11:00 AM

Miljana ponovo trudna!?

Ivan Marinković i Miljana Kulić su sve šokirali kada su podijelili zajedničku fotografiju! Naime, spekuliše se da je popularni par ponovo zajedno i da će mali Željko uskoro dobiti brata ili sestru.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Nakon što je Ivan doživio ljubavni brodolom u rijalitiju sa suprugom Jelenom Marinković, on je riješio da promijeni život iz korijena.

Miljana ponovo trudna!?

Poznato je da Miljana i Ivan imaju sina Željka, što dodatno povezuje njihove živote. Kulići su nedavno na moru proslavili rođendan malog Željka, a nakon što su se vratili sa odmora.  Ivan Marinković otišao je u Niš kako bi proveo vrijeme sa sinom.

Foto :printscreen/instagram/marijakulic_mtaz

Bivši partneri su zakopali su ratne sjekire, te su zajedno otišli sa sinom na ručak, što su podijelili i na Instagramu. Par se ne razdvaja!

Ivan je otkrio da će provesti neko vrijeme u Nišu kako bi bio sa nasljednikom. Kako se spekuliše Marinković spava kod Kulića, a šuška se da je Miksi ponovo trudna.

Rijaliti zvijezda je više puta istakla da mali Željko želi brata ili sestru, te nam ostaje da vidmo da li će mu se ispuniti želja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G

Čitajte i:”KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS