calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

ANELI IDE U POLICIJU: Asmin je optužio za ubistvo

Objavio: RHT
06/08/2024 1:59 PM

ANELI IDE U POLICIJU

Ahmić odlučila da podnese zabranu prilaska!

oto: Prinscreen

Pred sam početak emisije “Narod pita”, u kojoj su sinoć gostovali Aneli Ahmić, Ivan Marinković i Milena Kačavenda, drugoplasirana učesnica posljednjeg rijalitija otkrila je da će podnijeti zabranu prilaska protiv svog bivšeg partnera Asmina Durdžića. Kogeg je nazvala “tata monstrum”.

ANELI IDE U POLICIJU

– Šta reći o tati monstrumu? Ja ne znam šta da kažem o tom monstrumu, nije Asmin i nije Alibaba… Takvi su najgori, takvih se treba plašiti. To su ljudi koji su bolesni, koji ne treba da budu na slobodi. Ja počinjem da ga se plašim i preduzeću mjere da zaštitim sebe i svoje dijete. To što je rekao za ubistvo, da sam htjela da se bacim sa djetetom… – započela je Aneli, pa nastavila:

– Nora je uljepšala moj život i ona je moj smisao života. Ona je cio moj svijet i tako nešto da kaže osoba sa kojom sam živjela tri godine… Ako je to tako, kako je živio sa ludom ženom? On laže kao i uvijek, patološki lažov i monstrum – govorila je Ahmić, pa otkrila da li će tražiti zabranu prilaska.

– Poslije ovoga što sam saznala da je rekao da sam ubila čovjeka i da sam htjela da se bacim sa terase, naravno da ću sve mjere da preduzmem – istakla je Aneli za srbijanske medije.

“Bio je opterećen mojim odnosom sa Janjušom

Podsjećanja radi, Aneli je kasnije u emisiji urnisala Asmina.

– Čula sam da je Asmin konstantno gledao šta ja radim u rijalitiju. Ne može da podnese jer nije moja sfera interesovanja. Bio je opterećen mojim odnosom sa Janjušom. Ne zanima me šta on radi. Nazivao me je jahačicom. Što je njega, zaljubljenog čovjeka, zanimalo šta ja u tom trenutku radim sa svojim dečkom– kazala je Aneli.

Pročitajte i: ZAŠTO JE JANJUŠ POBJEGAO IZ BEOGRADA? Na ovom mjestu pronašao idealan štek (FOTO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS