calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HARIS MELINU DIZAO U NEBESA! Kretorka priznala: ”Nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara” “NIJE SVJESTAN ŠTA JE URADIO” Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost Rijaliti zvijezda uživa u Španiji: Ervin Mujaković mami ženske uzdahe SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) Detalji tragedije kod Livna: Stariji brat (24), pokušavao SPASITI MLAĐEG (18), te se utopio, drugom se BORE ZA ŽIVOT VELIČANJE VELIKE ALBANIJE! Zbog izjave pjevačicu razapinju na društvenim mrežama Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DJECE!” Ispovijest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!” Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene” BLAM! ASMIN SE RUGA ANELI! Njegova izjava zapalila mreže! Brutalna reakcija nakon što je starleta kupila auto! Novi gol Džeke: Dijamant nema milosti za Lugano MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV

MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu!

Objavio: RHT
30/07/2024 8:20 PM

Mia o prevari!

Mia Borisavljević kaže da nikada ne bi oprostila prevaru suprugu Bojanu Grujiću! Pjevačica iznijela sve detalje odnosa, a kako ističe porodica joj je na prvom mjestu.

foto: printscreen/instagram/miaborisavljevic

Zavisi kako kome i o kakvoj je prevari riječ, ali ako me pitate za Bojana – njemu je ne bih oprostila! – kaže Mia i dodaje:

Mia o prevari!

U mom sistemu vrijednosti, prioritet je porodica, pa tek onda sve drugo, a u tom smislu, ja sam normalna i majka i supruga, barem tako kažu moji ukućani. Oboje se bavimo javnim poslom, izloženi smo i pogledima i kritikama, pa nije svaki put lako sačuvati privatnost, intimu… Ipak, ljubav je jača od svega pa i od ljubomore – istče ona i dodaje:

Ako bi nam roda donijela još neko dijete, da, voljeli bismo. Ali samo u tom slučaju – poručila je ona.

Čitajte i MIRKOVIĆI STIŽU NA “IMANJE”: Pripreme za rijaliti koji će pomjeriti SVE GRANICE ulaze u ZAVRŠNICU! (VIDEO)

Radovi u Lisovićima su u punom jeku kako bi se sve pripremilo za početak rijalitija “Imanje” na Hype televiziji, koji obećava da će biti nešto potpuno novo na našim prostorima.

Kao najveći i najbolji rijaliti projekat ikada, radovi na “Imanju” ulaze u završnicu, a vlasnik Hype  TV Saša Mirković, oglasio se iz aviona. Najavio je dolazak i to sa svojim sinom Aleksejem.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS