calendar

Utorak 30. Jul, 2023

ANITA I ANĐELO UVELI STROGU ZABRANU! Šokirali odlukom

Objavio: RHT
30/07/2024 11:20 AM

ANITA I ANĐELO UVELI STROGU ZABRANU

Foto: M.M./ATAImages

Rijaliti takmičari Anita Stanojlović Anđelo Ranković juče su proslavili sedam mjeseci veze. Tim povodom njihovi brojni fanovi odlučili su da im prirede iznenađenje.

ANITA I ANĐELO UVELI STROGU ZABRANU

Ipak, Anita i Anđelo su šokirali svojom odlukom. 

Umjesto da im kupuju poklone, kao što su to radili do sada tokom rijalitija, Anita i Anđelo zamolili su fanove da prikupljen novac uplate na račun onih kojima je najpotrebniji.

Anita Stanojlović
Foto: Instagram 

– Dragi naši, s obzirom na to da su nam Anita i Anđelo zabranili da im bilo šta više kupujemo i poklanjamo jer smo se, kako oni kažu, mnogo istrošili tokom njihovog boravka u rijalitiju, i pored naše želje da to činimo i dalje, u dogovoru sa njima odlučili smo se da za sedam mjeseci njihove ljubavi to uradimo na drugačiji način i da nekome pomognemo. Za Elenino bolje i ljepše sutra u ime ljubavi Anite i Anđela, uplatili smo novac u humanitarne svrhe. Jer ovo i njih dvoje čini posebno srećnima. Hvala svima koji su učestvovali – saopštili su fanovi i mnoge oduševili gestom.

“Na mukama sam, imali smo problem”

S druge strane, Anita je otkrile sve oko njihovog navodnog raskida, kako su to pisali pojedini mediji.

– Nismo raskinuli. Imali smo problem sa Instagramom, tačnije ja nisam mogla da povratim brojne pratioce. Iz tog razloga su me posavjetovali da zaključam profil kako bih dobila više pratilaca. U međuvremenu su se Anđelu sa profila obrisale sve zajedničke fotografije. Kada budem otključala profil, sve će biti normalno – rekla nam je Anita.

Pročitajte i: Nikad emotivniji nastup: Beogradski sindikat izveo pjesmu za nastradalu djecu iz OŠ “Vladislav Ribnikar”.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS