calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

OTAC MOLI MIONU DA SE VRATI KUĆI! Nova drama

Objavio: RHT
29/07/2024 11:40 AM

OTAC MOLI MIONU DA SE VRATI KUĆI

Ša poštuje Mionine roditelje i priča joj da je na njoj kako će i šta će dalje. Ali, i da ona mora shvatiti da je odrasla i da ne mogu da je kontrolišu roditelji

Foto: Screenshot-Zadruga

Bivša učesnica posljednjeg rijalitija Miona Jovanović počela je zajednički život sa dečkom Nenadom Aleksićem Ša, nakon što su napustili imanje u Šimanovcima…

OTAC MOLI MIONU DA SE VRATI KUĆI

No, sada je nastala nova drama sa njenom porodicom! Naime, njen otac nije za to da ona ostane da živi sa reperom u Beogradu jer smatra da je to njena nagla odluka. Kao i da bi za sada trebalo da se vrati u rodni Kragujevac, pa da poslije toga vide šta će raditi.

 Mionini kod kuće nisu za to da ona živi sa Ša u Beogradu. Mnogo im nedostaje kćerka i svakodnevno se svađa sa ocem koji Mionu moli da se vrati kući. Priča joj: “Mislim da je rano da počnete živjeti zajedno! Dođi kod nas, svi su te se uželjeli, pa ćete poslije lako da vidite šta ćete i da li ste jedno za drugo”. Miona ocu objašnjava da ona nije klinka i da je dobro što je već sada prešla da živi sa Nenadom. Budući da se stvarno mnogo bolje slažu u spoljnom svijetu, nego što je to bio slučaj pred kamerama. – priča dobro upućen izvor i dodaje:

– Ša poštuje Mionine roditelje i priča joj da je na njoj kako će i šta će dalje. Ali i da ona mora da shvati da je odrasla i da ne mogu da je kontrolišu roditelji.

Inače, Nenad Aleksić Ša poznat je po svom kratkom fitilju, a pored toga što često plane pred kamerama, ne može da trpi ni poruke koje dobija na društvenim mrežama. Zbog toga često ratuje sa ljudima. On je sada sa svojim pratiocima podijelio da su ga hejteri prijavljivali, zbog čega mu je Instagram udario blokadu da šalje poruke tri dana.

“Ne možete vi da me prijavljujete koliko ja mogu da budem…”

– Tri dana imam zabranu komentarisanja u inboksu! Glupani, ne možete vi da me prijavljujete koliko ja mogu kreativan da budem u napuš*vanju vas idiota! Odoh da se provozam, a vi pišite… Voli Šaki najviše – poručio je reper.

Pročitajte i: SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS