calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke

RASTURIO SI ME! Maja Marinković otvorila dušu i priznala šta se desilo nakon rijalitija

Objavio: RHT
27/07/2024 10:30 AM

Rasturio si me!

MMA borac Stanislav Krofak suočio se sinoć sa starletom Majom Marinković u emisiji “Narod pita”.

Rasturio si me!/Foto: printscreen

On je prvo progovorio u kakvim je sada odnosima sa Matorom.

-U kakvom si odnosu Stanislave sa Matorom, komentariše se da bi ti mogao da budeš taj koji bi je izveo na pravi put – pitao je Darko.

-Čuo sam to, pričali smo o tome da bi ja bio kod nje u stanu jer je ona kod roditelja, rekao sam da nema potrebe, ne volim da budem nekome na teretu. Čujemo se, sutra ćemo da idemo na trening, nije to non-stop – rekao je Krofak.

-Ne znam. Samo ću reći da sam bila mnogo više uz neke ljude kada su bili u teškim situacijama, nego oni uz mene. Nije onako kao što sam ja očekivala… Ja Matoru jako volim, ali nisam očekivala da će ovako da se postavi. Jer sam ja zaratila sa Anitom, Anđelom i pola kuće, a ona to nije uradila. Ti si mene povrijedio, ti si mene rasturio psihički – rekla je Maja i ostavila u čudu sve u emisiji zbog pokazivanja emocija.

-Možda je stvarno istina da Maja ne voli Cara i ostalo… Ti poslije svega kažeš da si patila, možda si ipak u pravu, vidjećemo – rekao je Krofak.

-Ja sam smršala tri kilograma za šest dana Darko, on je meni napravio pakao – rekla je Marinkovićeva.

-S njom je najbolje presjeći i ćao, ako to ne napraviš u problemu si – rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS