calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽENA OD SULTANA NIJE VIŠE CRNKA! PROMIJEILA LIČNI OPIS!? Tijana sve šokirala (FOTO) “LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši” DRASTIČNO SMRŠAO I OSIJEDIO Prva fotografija Enesa Begovića nakon smrti sina, pjevač neprepoznatljiv Asmin grmi: Nakon Beograda, idem u Rumu kod “lažne komšinice”! Janjuš je ŽRTVA, radili su mu iste stvari kao i meni Đoković u jeftinim tenama došao na najelitnije mjesto u Parizu: Evo kako su prokomentarisali njegov stajling Asmin OTKRIO ISTINU! Kćerka Lepog Miće je Šerifova?! Neka uradi DNK GRAĐANI SARAJEVA UZNEMIRENI ZBOG NAVODA O ZAGAĐENOJ VODI ZA PIĆE: Hitno se oglasili iz ViK -a HYPE TELEVIZIJA EKSKLUZIVNO NA LICU MJESTA! ASMIN DURDŽIĆ ISPRED VRATA LEPOG MIĆE: Palo suočavanje?! Skandal (VIDEO) PROGANJALA MENSURA, A SAD ŽELI I BRAK! “Filip Car – korpa” SEKA ALEKSIĆ U OKRŠAJU SA SOBARICAMA:”Gospođo, da sam izoperisana znaš kakva bih mačka bila, a ne čitav život gladna i debela” Datum rođenja otkriva šta smo bili u prošlom životu! PREMIJERNO U “CarCastu sa Va Vanom” influenser Zoran Željković Koki! Otkriva sve o svađi sa Ena Lunom i novom projektu (VIDEO) SKANDALOZNO! ANEBELA PROGOVORILA O LUNI I NINI:”Imala sam sreću da su moja djeca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena” Slučaj iz bolnice u Foči: Babica i ginekolog oslobođeni krivice za pad bebe ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Treće rekla Fatimi sve u lice! ŠOK (VIDEO)

Dnevni horoskop za 25. jul: Blizancima stiže nagrada u poslu, Strijelčevima ljubavni sukob…

Objavio: RHT
25/07/2024 9:15 AM

Strijelčevima ljubavni sukob

Pročitajte dnevni horoskop za 25. juli 2024. godine! Horoskop za 25 jul IZVOR: SHUTTERSTOCK/BILLION PHOTOS

Dnevni horoskop za 25. jul 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 25. jul 2024. godine vam donosi dan dobrog raspoloženja! Putujte ako ste u mogućnosti jer imate želju da uradite nešto drugačije što će proširiti vaše vidike. Pokušajte da naučite nešto novo, upoznajte nove ljude i otkrijte nove ideje. Zdravlje je dobro.

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da je ovo finansijski povoljan dan za vas, što će biti dobra vijest za vašu porodicu. Možete da pronađete načine da povećate svoje prihode. Takođe možete da pokažete koliko vam je stalo do partnera ili osobe koja vam se dopada. To će ojačati vaš odnos. Moguća glavobolja.

BLIZANCI

Odnosi sa partnerima i bliskim prijateljima danas su prijateljski. Možda ćete biti iznenađeni entuzijazmom nekoga ko je uzbuđen zbog svojih velikih ideja. U međuvremenu, možete iznenada da dobijete zanimljivu poslovnu ponudu. Ovo će biti nagrada! Moguća nesanica.

RAK

Ovo bi mogao da bude produktivan dan na poslu koji će vam donijeti sjajne rezultate. Možete da povećate svoju zaradu ili da kupite nešto lepo za sebe i svoje najmilije. Sa Suncem u vašem znaku, osjećate se snažno, samopouzdano i srećno što ste u svojoj koži. Zdravlje je dobro.

LAV

Dnevni horoskop za 25. jul 2024. godine kaže da je sjajan dan za komunikaciju! Uživajte u druženju sa drugima, posebno sa djecom. Čeka vas zanimljiv i romantičan izlazak. Ovo je takođe odličan dan da obnovite staro gradivo koje može da vam olakša obavljanje poslovnih zadataka. Provjerite krvnu sliku.

DJEVICA

Zanimljiv dan, veoma ste popularni! Izgledate dobro u očima drugih i prija vam da ste u centru pažnje. Međutim, danas ste možda radije za to da se povučete i ostanete kod kuće. Tajna ljubavna veza je naglašena, možda se baš danas odlučite za nju. Zdravlje je dobro.

VAGA

Dnevni horoskop za 25. jul 2024. godine kaže da su vaše komunikacijske vještine danas odlične jer ste optimistični. Zbog toga će drugi željeti da budu u vašem prisustvu. U ljubavi je moguć sukob, zvijezde kažu da niste konkretni kada iznosite svoje stavove. Mogući problemi sa crijevima.

ŠKORPIJA

Nadređeni blagonaklono gledaju na vas, pa je odličan momenat da se obratite za povišicu ili promjenu pozicije. Ovo je takođe odličan dan za razgovore o nasljedstvu i kako da podijelite stvari jer će rezultati ići u vašu korist. Budite strpljivi na polju ljubavi. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Veseli ste, optimistični i lako prenosite pozitivnu energiju na druge. Sredinom dana je moguća kratkotrajna diskusija o putovanju, budite voljni da saslušate druge.

Strijelčevima ljubavni sukob

U ljubavi vas čekaju sukobi koji će se do kraja dana riješiti. Čuvajte se povreda.

JARAC

Možda bi u vašem najboljem interesu bilo da se danas izolujete i napunite baterije. Ipak, horoskop kaže da će vam razgovori i pregovori u poslu donesti korist. Veče je rezervisano za romantiku, prepustite se emocijama. Očekujte lijep gest partnera! Uvedite fizičku aktivnost.

VODOLIJA

Ovo je odličan dan za kontakte jer su vaše komunikacijske vještine odlične. Obećavajući razgovori sa prijateljima i poslovnim saradnicima, kao i komunikacija sa djecom ili budući planovi za odmor, posebno su naglašeni. U međuvremenu, danas vam neko čuva leđa, zbog čega odnosi sa partnerom i bliskim prijateljima teku glatko. Zdravlje je dobro.

RIBE

Dnevni horoskop za 25. jul 2024. godine vas upozorava na ljude koji znaju intimne detalje vašeg ličnog života. Imajte ovo na umu u slučaju da morate nešto da uradite da biste izbegli štetu. Ovo je odličan dan za posao jer osjećate da ste puni energije. U ljubavi nema većih promjena. Jačajte imunitet.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS