calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši” DRASTIČNO SMRŠAO I OSIJEDIO Prva fotografija Enesa Begovića nakon smrti sina, pjevač neprepoznatljiv Asmin grmi: Nakon Beograda, idem u Rumu kod “lažne komšinice”! Janjuš je ŽRTVA, radili su mu iste stvari kao i meni Đoković u jeftinim tenama došao na najelitnije mjesto u Parizu: Evo kako su prokomentarisali njegov stajling Asmin OTKRIO ISTINU! Kćerka Lepog Miće je Šerifova?! Neka uradi DNK GRAĐANI SARAJEVA UZNEMIRENI ZBOG NAVODA O ZAGAĐENOJ VODI ZA PIĆE: Hitno se oglasili iz ViK -a HYPE TELEVIZIJA EKSKLUZIVNO NA LICU MJESTA! ASMIN DURDŽIĆ ISPRED VRATA LEPOG MIĆE: Palo suočavanje?! Skandal (VIDEO) PROGANJALA MENSURA, A SAD ŽELI I BRAK! “Filip Car – korpa” SEKA ALEKSIĆ U OKRŠAJU SA SOBARICAMA:”Gospođo, da sam izoperisana znaš kakva bih mačka bila, a ne čitav život gladna i debela” Datum rođenja otkriva šta smo bili u prošlom životu! PREMIJERNO U “CarCastu sa Va Vanom” influenser Zoran Željković Koki! Otkriva sve o svađi sa Ena Lunom i novom projektu (VIDEO) SKANDALOZNO! ANEBELA PROGOVORILA O LUNI I NINI:”Imala sam sreću da su moja djeca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena” Slučaj iz bolnice u Foči: Babica i ginekolog oslobođeni krivice za pad bebe ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Treće rekla Fatimi sve u lice! ŠOK (VIDEO) Nevjerovatan slučaj zaraze virusom Zapadnog Nila šokirao i ljekare: Žena preminula nakon uboda komarca u Srbiji

STANISLAV UHVAĆEN NA DJELU! Zapratio Majinu ljutu rivalku

Objavio: RHT
25/07/2024 9:00 AM

STANISLAV UHVAĆEN NA DJELU

Krofak odustao od pomirenja sa Marinković

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stanislav Krofak javnosti je postao poznat kao dečko Mione Jovanović, koga je ona u rijalitiju vrlo brzo prevarila i ostavila zbog Nenada Aleksića Ša.

STANISLAV UHVAĆEN NA DJELU

Međutim, Stanislav je odlučio da pokaže publici rijalitija ko je on zapravo, pa se javno suočio sa bivšom djevojkom i njenim sadašnjim dečkom. Nedugo nakon ulaska u rijaliti uplovio je u vezu sa Majom Marinković.

Međutim, nije tajna da se Stanislavu dopala i Aleksandra Nikolić, kojoj je lajkovao fotografije. A da se primijetiti da Krofak na Instagramu prati i Anu Spasojević. Nije poznato da li se oni prate i kakav je njihov odnos, ali Maji zasigurno neće biti drago da to vidi.

Ana je takođe bila sa Bilalom Brajlovićem, Majinim bivšim dečkom, pa je jasno da imaju isti ukus za muškarce.

Republika
Foto: Instagram.com/printscreen

Podsjetimo, povodom nedavnih dešavanja u rijalitiju, u kojima su se pominjala imena bivših učesnika, kao što su Maja i Filip Car, Krofak je iznio svoje mišljenje. Kako je istakao, ne želi da se upušta u bivše odnose i trenutno nije zainteresovan za vezu, već želi da se fokusira na sebe.

– Pročitao sam. Ne znam, šta bih rekao i kome bih vjerovao. Maja mi je rekla da je on nju zvao, nisam ulazio u detalje – rekao je Krofak, a onda otkrio da li njegovi planovi o vezi sa Majom ostaju isti i nakon ovoga:

– Ne zanima me trenutno nikakva veza, želim biti sam neko vrijeme – poručio je on ranije za srbijanske medije.

Ovo je raspored nastupa svih predstavnika BiH na Olimpijskim igrama

Pročitajte i: Ovo je raspored nastupa svih predstavnika BiH na Olimpijskim igrama.


Još samo jedan dan ostalo je do službenog otvaranja Olimpijskih igara u Parizu na koje Bosna i Hercegovina šalje pet sportista.

Pet predstavnika BiH u Parizu!/Foto: I. L./Klix.ba

Boje Bosne i Hercegovine na najvećem sportskom događaju braniće plivači Lana Pudar i Jovan Lekić. Kao i atletičar Mesud Pezer i džudistkinje Larisa Cerić i Aleksandra Samardžić.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS