calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Jelena Rozga objavila spot za novu pjesmu: Znala sam da će ljudi osjetiti moć “Lavice” EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgorjeti od bijesa Mnogi kažu da je ovo najgori horoskopski znak: IMA GADNU NARAV I PROBLEMATIČAN KARAKTER – DA LI JE TO VAŠ ZNAK? STANISLAV KROFAK OBJAVIO CJENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 eura! Evo šta sve nudi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin moli Fatimu za oprost: Memo je ko sihra, gdje se pojavi, sve uvene (VIDEO) ANELI PROGOVORILA o korištenju NARKOTIČKIH SREDSTAVA: “Probala sam bijelo…” TIK-TAK! JOŠ MALO DO POČETKA SPEKTAKLA! Saša Mirković DIREKTNO SA IMANJA u Lisovićima! Najavio POČETAK SEZONE Žena u Hrvatskoj zbog šale ostala bez noge: “Čudo je ostala živa” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presjekla i donijela odluku, sve javno objavila (FOTO) STANISLAV NE MOŽE DA DIŠE! Mora na hitnu operaciju SEKA ALEKSIĆ BIJESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvjezdica” Fitness ljeto na Betaniji: Besplatni treninzi na otvorenom za sve generacije ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smijale smo se do jutra” LEPI MIĆA ZATRAŽIO ZAŠTITU POLICIJE Post festum žestoke svađe sa Asminom ŠOK TRANSFORMACIJA! Prije 30 godina opčinila svijet, sad je niko ne prepoznaje – ovo je Bejb iz “Prljavog plesa” PROCURIO SNIMAK MAJINE TROJKE U KREVETU

U NAJAVI RASKID MIONE I ŠA! Pojavio se šokantan dokaz

Objavio: RHT
24/07/2024 12:59 PM

U NAJAVI RASKID MIONE I ŠA

Nenad Aleksić Ša će biti na velikim mukama, ako ovo sazna Miona Jovanović!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rijaliti par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima su počeli zajednički život u Zemunu.

U NAJAVI RASKID MIONE I ŠA

Njih dvoje su prethodnih dana otvoreno govorili da su u idealnim odnosima i da nemaju velike dramatične situacije. Kao prethodnih 10 mjeseci tokom boravka u rijalitiju. 

Međutim, nakon ovog dokaza, možda se Miona bude naljutila na Nenada. Naime, na jednoj Instagram stranici koja se bavi raskrinkavanjem tajni takmičara, pojavila se fotografija iz Nenadove prošlosti. Odnosno iz braka sa bivšom suprugom Ivanom Aleksić, a odmah pored i slika sa Mionom. 

Admini stranice su uporedili da je Nenad iste stvari radio sa Mionom i sa Ivanom. Odlazeći na kafu, dok su im na čašama bila ispisana imena. Mnogi su pomislili da će ovo Mionu razljutiti, jer je već pravila dramu uživo u emisiji, zbog pjesme za koju je posumnjala da je Ša posvetio bivšoj supruzi. Takođe, natjerala ga je da numeru i spot ,,April”, koja je posvećena bivšoj djevojci Tari Simov, obriše sa platforme Jutjub. 

Vanja Aleksić, bivša supruga Ša, prije nekoliko dana zaprijetila je bivšem mužu nakon što su isplivale njene prepiske sa reperom dok su još bili zajedno.

– Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenadu Aleksiću, uživaj sa svojom djevojkom (Mionom Jovanović – op. a.). Deset mjeseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera, uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru. Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, pst. – rekla je Vanja u snimku koji je objavila.

Nenadove tajne

Nakon Vanjine najave da će uskoro raskrinati sve Nenadove tajne, on se oglasio i prokomentarisao njenu prijetnju.

– Ne zanima me apsolutno, ni ona, ni njeni tajni materijali. Tu nema ništa što meni može da promijeni život, gluposti. To govori o njoj, ako hoće da se bavi time. Mene to apsolutno ne zanima jer znam da sam čist pred Bogom. Doviđenja, prijatno što se tiče nje tiče. Uživam sa Mionom, prošlost me ne zanima – poručio je Ša na snimku koji kruži društvenim mrežama.

Pročitajte i: Mostar proslavlja veliki jubilej, 20 godina obnove Starog mosta.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS