calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RAZVODI U ZAPADNOJ HERCEGOVINI Ljubuški prednjači sa više od 50 posto od ukupnog broja razvoda, najmanje u Posušju “Bio sam ZATROVAN SVOJIM ŽIVOTOM I TIM ODNOSOM! Hvala Bogu što sa njom NEMAM DJECU!” Koliko se Dejan Dragojević KAJE zbog LOŠIH ODNOSA SA PORODICOM i svega sa DALILOM (VIDEO) CAR NE MOŽE DA IZDRŽAVA DIJETE?! Nema posao, samo se kocka?! Jana Memi sasula sve u lice: Kosu ću ti iščupat! Ti nas zavađaš! David Dragojević smuvao Maju Marinković? Dejan EKSKLUZIVNO o novoj SNAHI! Ovo su pravila u seksu koja se apsolutno moraju poštovati MUP RS-a uvodi novu praksu za saobraćajne kazne Bosanac kupio kuću u Njemačkoj za 3.500 eura i u njoj našao blago! (VIDEO) RASTALI SE MILE I MEČE: Inspektori došli po životinju ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Arnel otkrio sve o svojim povredama: SVE IDE NA OBRAZ MEMI! “Pamtim, pa vratim” BALI BEG RAZOČARAO! Fotografije u kupaćem kostimu razočarale žene širom svijeta! Poslije ženidbe se totalno zapustio?! JANJUŠEVIM DOMOM ODZVANJAJU JAUCI I PLAČ: Sve bih dao da si tu PRVO OGLAŠAVANJE MILJANE KULIĆ NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA! Otkrila zašto je pobjegla! ANITA POKREĆE BIZNIS Otkrila sve planove NOVI NAPAD U HRVATSKOJ! Muškarac sjekirom nasrnuo na policajce, pa preminuo nakon što su ga savladali Džanan Musa posjetio migrantske centre u Kantonu Sarajevo: “Radost koju sport donosi najčistiji je alat za izgradnju povjerenja”

ANITA POKREĆE BIZNIS Otkrila sve planove

Objavio: RHT
23/07/2024 3:30 PM

ANITA POKREĆE BIZNIS

Pobjednica posljednjeg rijalitija Anita Stanojlović otkrila je koji su njeni planovi sa Anđelom Rankovićem i u šta će uložiti 100.000 eura koje je dobila za pobjedu.

Foto: Printscreen

ANITA POKREĆE BIZNIS

– Ne znam šta oni ozbiljnije očekuju od naše veze? Korak po korak… Za brak i nešto ostalo je potrebno mnogo više vremena, tako da, sve u svoje vrijeme. – otkrila je pobjednica rijalitija, a potom priznala u šta će da uloži nagradu.

– Moj sljedeći korak je otvaranje mog salona u Kruševcu, za sada, ali možda bude i Kruševac i Beograd, vidjećemo. Neću ništa unaprijed da pričam, ali to je neki moj plan – rekla je Anita za srbijanske medije. 

S druge strane, Anđelo Ranković osvojio je treće mjesto u rijalitiju. Nakon izlaska “na slobodu” pokazao je novu nekretninu koju je kupio. 

Naime, Anđelo je pazario stan na Zvezdari, gdje je i ranije živio.

Ovo su skriveni znakovi stresa

Pročitajte i: Ovo su skriveni znakovi stresa: Prepoznajte na vrijeme šta vam tijelo poručuje.


Stres
 je, tvrde stručnjaci, vodeći faktor rizika za nastanak različitih bolesti, uključujući bolesti srca i kardiovaskularnog sistema, dijabetesa tipa 2 i depresije.

Foto: Mreža X

Ovo se dešava jer hronični stres održava povišeni nivo hormona.

Skriveni znakovi stresa

Istraživanja su pokazala da se neke osobe naviknu na ovo izmijenjeno stanje, pa više nisu ni svjesne da su pod stresom.

Najčešće na stres ukazuju simptomi poput pojačanog znojenja, naglih promjena raspoloženja, poteškoća sa spavanjem. Kada problem postane hroničan, javlja se i stalna napetost, potištenost, nemir, bezvoljnost, konfuzno ponašanje, osjećanje bespomoćnosti, čak i depresije.

Da bi ovakve osobe vratile osmijeh na lice, potrebno je dosta energije i volje, nekada i stručna pomoć. Za početak, treba prepoznati neobične znakove hroničnog stresa. Čim primijetite neke od njih, obavezno potražite savjet ljekara.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS