calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon spektakla u Tuzli: Aca Lukas donio pozitivnu energiju i sarajevskoj publici! Pogledajte kako to radi kultni estradni mag ANELI UGLEDALA KĆERKU POSLIJE DESET MJESECI! Preslatka djevojčica uzvikivala: “MAMA, NEMOJ DA IDEŠ NIGDJE!” Đina Džinović se javno obratila majci! Nakon porodične drame uslijedio preokret – evo kako je Melina reagovala Mladoženja izbezumio Balkan potezom na vjenčanju: Gdje se može naručiti ovakav muž? PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE DARKA LAZIĆA poslije ŠOK PRIČA O NEVJERSTVU NJENOG DEČKA: “Ona bi voljela da je tako!” DRAMA! Asminu se GUBI SVAKI TRAG, OVDJE je posljednji put LOCIRAN – čeka se Stanijino oglašavanje! “BLAM ŽENSKOG RODA, SPONZORUŠA I PREVARANTKINJA” Aneli Ahmić izvrijeđana u emisiji, voditelj momentalno reagovao I Jana i Fatima spremne da ostave Sultana: Gledamo li razvod od dvije žene? Memo je kriv za sve Hladnija fronta sa kišom i grmljavinom stigla u BiH: Ulice bh. grada pod vodom PREPISKA NENADA ALEKSIĆA I BIVŠE ŽENE! Kako će Miona reagovati na ovo! ŠOK! Život sa dvije žene: Fatima ljuta na Sultana! Sve to na njegov obraz Sanja Maletić dobila dijete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA KĆERKICU! Slika iz doma pjevačice TOPI SRCA! BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta: ”Nisi neka riba vidio sam te na finalu, dobila si u kukovima” FRKA NE PRESTAJE: Memo psovkama provocira Sultana Elmedina, ovo je njegova reakcija NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!?

PREPISKA NENADA ALEKSIĆA I BIVŠE ŽENE! Kako će Miona reagovati na ovo! ŠOK!

Objavio: RHT
20/07/2024 7:30 PM

Prepiska Nenada Aleksića i bivše žene

Prepiska Nenada Aleksića Ša i Vanje Ignjatović je ugledala svjetlost dana! Naime, prve rasprave su krenule prije nego što je reper ušao u rijaliti.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

 -U d**e da me ljubiš kakav sam, ali ne, bitno je drugo nešto. Ja da čekam ženu za pažnju, pa, šta sam doživio, nisi od zlata vjeruj. Još zamisli kao tjeraš me u sobu, hej da još blejim sam, šta si ti poletjela, šta se ti tripuješ? Za kafiće po cijeli dan ima vremena, a da vidi za stan sa mnom ništa. Šta si ti? Po**rem ti se po kafićima, samo bi da ispijaš i da blejiš, a za život te boli k**ac, ugledaj se na sve što ne valja ti nisi za normalan život ti to ne znaš da cijeniš – pisalo je u poruci koji je poslao Ša.

Prepiska Nenada Aleksića i bivše žene

– Dva dana otišla sa kumom na po sat dva i ti odmah ovakve riječi. Ti si haos. Cijeli dan kafići. Ma sram da te bude – odgovorila mu je Vanja.

 Jesam znam, ali kad me ne želiš. Znaš li koliko mu se duša cijepa što te gledam samo na TikTok-u, a žena si mi i ne mogu da ti priđem, umirem danima ovdje. Da si u mojoj koži znala bi koliko mi je teško, danima te molim da se odljutiš i ne uspijevam – napisao je Ša.

– Ništa, da ti poželim da tako ostaneš normalan, dobar u glavi. Tamo ne dozvoli nikome da udara na mene i moje dijete. Pratiću kad budem mogla – odgovorila je Vanja i napisala emotikon crvenog srca, a onda se nadovezala na njihov razvod:

– Ja razvod svakako ne bih potpisala u rijalitiju – napisala je ona.

– Je l’ to znači da svakako želiš poslije ili ima nade? Samo mi reci, znači mi. Molim te daj mi odgovor, budi fer – napisao je on.

Čovječe, kažem ti, popravi se u rijalitiju. Sutra mogu da umrem, 10 mjeseci nije mali period. Neću da planiram ništa unaprijed. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Ideš tamo da zaradiš – odgovorila mu je Vanja.

Njih dvoje su se nakon ove prepiske ponovo čuli. Ostaje samo da reaguje Miona Jovanović i da svoj sud o cijeloj situaciji.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS