calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koncertna arena jezera Modrac SPREMNA za doček NAJVEĆE BALKANSKE ZVIJEZDE! (FOTO/VIDEO) Drevna pošast čovječanstva: Šta su morbile, koji su simptomi i zašto ponovo ‘‘haraju‘‘ ? Nova pucnjava u Sarajevu, muškarac (70) pucao iz puške nakon svađe s komšijom SUPRUGA JALE BRATA OBJAVILA SNIMAK SA VJENČANJA: Evo čime je oduševio navijače Sarajeva “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO) JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom MANIJAK presreo KĆERKU GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! Oni predstavljaju BiH na Olimpijskim igrama: Larisa Cerić i Mesud Pezer nose zastavu na otvaranju u Parizu PROCURIO VRELI SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ I ZARUČNIKA: Na plaži se prepustili strastima i nisu obazirali na prolaznike (FOTO, VIDEO)

DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom

Objavio: RHT
19/07/2024 7:20 PM

Sada je sve jasno!


Rijaliti učesnik i bivši maneken Anđelo Ranković progovorio je o porodici. Otkrio je kako oni gledaju na njegovu vezu sa Anitom Stanojlović.

Sada je sve jasno!Anđelo i Anita razdvojeni/Foto: printscreen youtube

Mnogi su se pitali da li su prihvatili njegovu novu djevojku. Naime, poznato je da je Anita do skoro bila sa ženom u braku, a Anđelo je sada otkrio sve detalje.

  • Izgleda da je to vječna tema hahaha. Oni su prezadovoljni mojim učešćem u ovoj sezoni i nemaju nikakve zamjerke za moje učešće, pa tako ni za vezu. Oni su moja podrška u svemu. Tako i kada je u pitanju ova veza. Smatram da je konačno došlo vrijeme da svi shvate, poslije svih ovih godina, da to što nekada nisu bili za moju vezu iz mnogih razloga, ne znači da su protiv svake moje djevojke – rekao je Anđelo i dodao:

  • Stvarno super. Anita je trenutno u Kruševcu. Dok je bila u Beogradu gledali smo da iskoristimo svaki slobodan trenutak da provedemo zajedno, koliko god da smo mogli, s obzirom na to koliko obaveza imamo. Previše smo i umorni od svega, nismo se još ni naspavali lijepo tako da vjerujem da će biti još bolje kada se odmorimo još. Kada su naši planovi u pitanju, sve ide svojim tokom ono čemu se jako radujemo je putovanje na koje ćemo ići čim ugrabimo priliku. Prvom prilikom kada budem otišao za Kruševac i radujem se tome.

Otkriveno koliko je Anđelo zapravo stariji od Anite


Anita Stanojlović već mjesecima uživa u ljubavi sa Anđelom Rankovićem, a njena veza je u centru pažnje pogotovo nakon pobjede koju je odnijela u rijalitiju.

Anđelo i Anita su započeli ljubav tokom protekle sezone rijalitija, a sada je otkriveno koliko je Ranković stariji od svoje izabranice.

Anita je rođena 5. novembra 2003. godine, te su mnogi u šoku da ima nepunu 21 godinu.

Čitajte i:”STANISLAV HITNO DOŠAO ZA BEOGRAD! Krofak se momentalno oglasio i otkrio detalje!

Hrvatski MMA borac i petoplasirani superfinalista rijalitija Stanislav Krofak danas je hitno stigao iz Zagreba u Beograd. A mnogi su posumnjali da je razlog za to sinoćnja svađa s Majom Marinković.

-Došao sam potpisati papire za isplatu i odmah se vraćam u Zagreb, imamo sastanak za posao u Zagrebu – rekao je Stanislav i otkrio da li će se vidjeti s Majom, kao i da li je tačno da je došlo do svađe među njima.

-Ne znam o čemu pričate, nismo se svađali. Neću se vidjeti s Majom, idem odmah nazad, imam sastanak u 15h u Zagrebu – poručio je Krofak, prenosi alo.rs.

Evo kako izgleda bivša žena Stanislava Krofaka

Kontroverzna učesnica Maja Marinković i Stanislav Krofak pomirili su se po završetku rijaliti programa, ali kako ističu, sada su u probnom periodu.

Stanislav Krofak ušao je u rijaliti kao bivši dečko Mione Jovanović, a tokom njegovog učešća otkriveno je da ima kćerku Vanesu sa nekadašnjom partnerkom Emanuelom.

Kako izgleda pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS