calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJA MARINKOVIĆ U PROBLEMU! Rastrzana između Takija i Krofaka Diskusija starih zavodnika: Sultan Elmedin i Ramiz Zmaj razmijenili iskustva sa ženama Evo zašto je došlo do IT havarije širom svijeta: Za sve krivo ažuriranje sistema Ko je zapravo otac Anđela Rankovića? Svi ga odlično poznajete, dobar je frajer, a sa sinom se uopšte ne čuje Otac i sin vozili se čamcem i vidjeli morskog psa: Ovo se jednom dogodi u životu NEMA NIŠTA OD POMIRENJA! MC Stojan i Zorana ekskluzivno za HYPE progovorili: “Nismo zajedno” Ispovijest kroz suze: Milena Kačavenda otkrila tajne rijalitija! Samir je moj?! Sarajevska policija traga za dvojicom napadača zbog sinoćnje pucnjave na Šipu Odzvanjaju riječi Filipa Cara: E, sad sam ja na potezu TRI ZNAKA ĆE DOŽIVJETI DUHOVNO BUĐENJE OVOG LJETA: Oni se nalaze na životnoj raskrsnici, svaka odluka je važna! OVO JE PRAVO IME MAJE MARINKOVIĆ Ljudi u šoku, ovako je samo on zove Fudbaleri Sarajeva pobjedom osigurali milionske prihode, zarada bi još mogla rasti “ŠA JE NASJEO!” Mia Borisavljević EKSKLUZIVNO ZA HYPE! ISPROZIVALA SARADNIKA ZBOG “UNIŠTENE KARIJERE” – on joj odbrusio, ona ŠOKIRALA “MIONA JE ZMIJURINA KOJA MOŽE SAMO DA PJEVA KOD FONTANE, dok joj PROLAZNICI bacaju novčiće!” Bivši rijaliti učesnici osuli paljbu Sarajevo preživjelo dramu i nakon penala prošlo dalje Memo baca sihire?! Arnel ide na pregled, krenule teorije zavjere

“MIONA JE ZMIJURINA KOJA MOŽE SAMO DA PJEVA KOD FONTANE, dok joj PROLAZNICI bacaju novčiće!” Bivši rijaliti učesnici osuli paljbu

Objavio: RHT
19/07/2024 9:00 AM

MIONA ĆE PJEVATI KOD FONTANE, dok joj bacaju novčiće!

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su blizance Necu i Pecu Lazić.

Nenad Lazić Neca, Tik Toker ušao je u rijaliti, a onda se javnosti predstavio i njegov brat Predrag.

“MIONA ĆE PEVATI KOD FONTANE, dok joj prolaznici bacaju novčiće!”
Foto: ATA images

MIONA ĆE PJEVATI KOD FONTANE, dok joj prolaznici bacaju novčiće!

– Pored Janjuša i Aneli koji su najveća sramota ikada, tu je i ona pjevačica u pokušaju Miona – počeo je Neca.

Foto: HYPETV/ShowBLIZ

– Ona je zmijurina koja je ušla da proda vjeru za večeru! U prvom učešću je shvatila da je nebitna! – rekao je Neca, a Peca se nadovezao:

Foto: HYPETV/ShowBLIZ/Neca i Peca Lazić

– Kao neko ko je muzički školovan, ja moram da kažem da ona ne zna da pjeva – rekao je Peca, a Neca se ubacio:

Miona i Ša Foto ATA Images

– Može da pjeva tamo kod Ša kod fontane, dok joj prolaznici bacaju novčiće, a ona pjeva “Zlatnik” i to je to – rekao je Neca.

– Ali Ša je rekao da ne živi više tamo – rekla je bliznakinja voditeljica.

Foto: HYPETV/ShowBLIZ/Neca i Peca Lazić, Miljana i Nevena Arsić

– Ma on je matori jarac u krizi srednjih godina – viknuo je Neca.

Koga su sve blizanci potkačili i razotkrili, pogledajte u petak u 21h kada se očekuje premijera emisije ShowBliz, a ispod ovog teksta obavezno pogledajte NAJAVU:

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS