calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JULI 2024: Lav započinje turbulentan dan, Vodolija mora da napravi kompromis

Objavio: RHT
18/07/2024 9:45 AM

Lav započinje turbulentan dan

Pročitajte dnevni horoskop za 18. jul 2024. godine! Horoskop za 18. jul IZVOR: SHUTTERSTOCK

Dnevni horoskop za 18. jul 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 18. jul 2024. godine vas upozorava da ne zaboravite danas jednu važnu obavezu, koju ste zakazali još prije nekoliko nedjelja. Ponekad ste zaboravni, pa nije loše da istražite aplikacije koje organizuju kalendar i dešavanja u njemu. Posvetite više vremena partneru.

BIK

Vaš dnevni horoskop sugeriše da budete pažljiviji u razgovorima na poslu, moguće je da će se neko uvrijediti zbog nečega što ste izgovorili, a niste imali lošu namjeru. Smanjite unos kofeina, da ne biste imali problem sa spavanjem. Finansijski dobitak je moguć!

BLIZANCI

Dnevni horoskop vam za 18. jul predviđa moguć finansijski gubitak, pa nemojte da ulazite u rizične priče sa novcem. Prijateljima nedostajete, zakažite viđanje sa društvom koje odavno niste vidjeli. U ljubavi ste željni više uzbuđenja.

RAK

Horoskop vas savjetuje da budete smireniji, i da pokušate da stvari sagledate iz drugog ugla. Ako već danima razmišljate o nekom problemu, danas uzmite papir i olovku, zapišite ga i osmislite moguće ishode. Odmah će vam biti lakše. Partner bi volio da ste romantičniji.  

LAV

Dnevni horoskop za 18. jul 2024. godine vam predviđa turbulentan dan kada je posao u pitanju. Neki projekat koji “stoji” već duže vrijeme sada se pokreće i potrebno je da se maksimalno uključite, kako biste ostvarili uspjeh. Započinjete flert sa vrlo zanimljivom osobom. 

DJEVICA

Dan je kao stvoren za nove prilike u ljubavi. Izađite napolje popodne, šetajte se ili idite u neki lijep bar, i ponude za izlaske samo će pljuštati! Želite više bliskosti i romantike u životu a prilike su tu, samo morate da ih potražite – ništa se neće promijeniti ako budete sjedili i čekali.  

VAGA

Dnevni horoskop za 18. jul 2024. godine vam je u znaku prilike za finansijski napredak. Ako tražite novi posao, sada je prilika da pošaljete CV na više adresa i čekate ponude. Ljubavni život ste zapostavili prethodnih nedjelja, razmislite dobro šta želite. 

ŠKORPIJA

Škorpije koje nisu u vezi, po horoskopu, još neko vrijeme će čekati na savršenu priliku za novu romansu. Ako ste u vezi ili braku, komunikacija bi trebalo da bude bolja, ali ćete vi morati danas da napravite prvi korak u tom smjeru. Mogući su problemi sa želucem.  

STRIJELAC

Vaša kreativnost danas dolazi do izražaja i podijelite je sa drugima. Vaša energija podstiče ljude da se pokrenu, i ako imate dobru ideju za zajednički projekat, danas ga pokrenite. U ljubavi, dobijate neočekivanu ponudu i niste sigurni kako da se postavite. Sačekajte dan-dva ako ne morate danas da donesete odluku. 

JARAC

Imate manjak energije, pa se danas potrudite da se više odmarate. Provedite popodne uz dobar film ili neku staru seriju koju ste voljeli, prijaće vam da malo skrenete misli sa svega što vas opterećuje. Prijatelji su tu za večernje opuštanje, ali im se javite na vrijeme da ne biste rizikovali da su svi već napravili planove – bez vas. 

VODOLIJA

Potrebna vam je pomoć da biste danas završili važan posao, a moraćete da je tražite od osobe koju baš i ne simpatišete. Pokušajte da pronađete zajednički jezik, i zapamtite da ponekad i lijepa riječ ili neki kompliment mogu da vas odvedu daleko na putu ka novom prijateljstvu. Ne plašite se izazova.

RIBE

Dnevni horoskop za 18. jul 2024. godine vam predviđa da ćete preko dana blistati, biti aktivni i puni samopouzdanja, a onda popodne kao da se “gasite”. Budite pripremljeni na to, i isplanirajte aktivnosti koje vas čine srećnim. Partner će vam pružiti romantično veče.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS